Blog bejegyzések

Áprilisi akcióink

Szinte minden sílécünket akciósan vásárolhatja meg  március 1.-étől. A sokféle lécen sokféle kedvezmény van, egészen 40 %-ig!

Termékpalettánk olyan széles, hogy a ruházati termékek és a kiegészítők is 15-50 % közötti árkedvezménnyel vásárolhatók meg!

A részletesebb információkat az egyes termékeknél és az AKCIÓK menüpont alatt találhatják meg.

Tisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy nagyon jó ár-érték arányú használt síléceinket és sícipőinket MOST érdemes kedvezményesen megvásárolni…, és novemberben ha leesik a hó, már csak csúszni kell !!!

Továbbra is megköszönjük, ha a használt termékeink vásárlása előtt telefonon egyeztet velünk, ugyanis a készlet naponta változik.

Új és minőségi használt áruk VÁSÁRLÁSA szaktanácsadással egybe kötve!

Továbbra is várjuk az újabb modellek kipróbálására vágyó síelőket sí-és snowboard felszerelés KÖLCSÖNZÉSÉRE.A jól bevált , kipróbált felszerelések megvásárolhatók a kölcsönzési díjjal csökkentett áron!

RUHÁZAT KÖLCSÖNZÉSE ettől a szezontól

Ettől a szezontól elkezdtük a sídzsekik, sínadrágok, szemüvegek és síkesztyűk kölcsönzését is mindkét üzletünkben. A kölcsönzőben csupa ÚJ öltözet és kiegészítő közül választhat. A síruhák fontos tulajdonságairól és a kölcsönzési árakról a KÖLCSÖNZÉS menüpontban olvashat.

AKCIÓINKRÓL külön menüpontban olvashatnak…