Cégünkről

montagna-ceginfo

Cégünk 1993-ban alakult egyéni vállalkozás formában. Kezdetben használt sífelszerelések értékesítésével, ill. kölcsönzéssel foglalkoztunk kielégítve ezzel az egyre nagyobb mértékben jelentkező síelési igényeket.
2001 óta tevékenységünk kiegészült : ugyanis kifejlesztettünk egy a síelők által nagyon kedvelt, funkcionálisan tökéletes elasztikus anyagból készült JET SÍNADRÁGOT, melynek gyártása, kis-, és nagykereskedelmi forgalmazásaazóta is tevékenységünk egyik fő része.
Az egyéni vállalkozás családi Kft-vé nőtte ki magát. Budapesten szezonálisan síkölcsönzőt és sportszaküzletet üzemeltetünk, a hatvani üzletet pedig új helyszínre helyeztük át.
Jelen vagyunk minden évben a Hungexpo által szervezett Hó Show-n, valamint a budapesti és vidéki síbörzéken, szponzori kapcsolatban vagyunk a Síakadémiával.. Termékünkkel nagy sikerrel vettünk részt a 2008-as és 2009-es téli müncheni szakkiállításon ,az ISPO-n, valamint részt vettünk téli sport szakkiállításokon Bnoban, Kielcében és Trencsénben.
Vásárlóinknak teljes szolgáltatást tudunk nyújtani: válogathatnak 1-2 szezonos használt és új sílécekből, sícipőkből, léceinket professzionális gépekkelszervizeljük, nagy készlettel készülünk mind az egyéni, mind a csoportos kölcsönzésre. Üzleteinkben a kinőtt sífelszerelések cseréje is megvalósítható, így gyermeke felszerelése a következő vásárlás alkalmával cserealapnak számít.

JET termékeinkből óriási szín és méretválasztékkal állunk rendelkezésre, de szükség esetén az egyéni méretre gyártás is megoldható.Márkás dzsekijeinkből, a hagyományos síruházatból és a sokféle kiegészítőből színben, stílusban csinos, modern, funkcionális együttesek alakíthatók ki, kezdve a síkesztyűtől a bukósisakig.

Sőt, weblapunkon keresztül utasbiztosítását is megkötheti nálunk!

Üzleteinkben családias kiszolgálással, rugalmas megoldásokkal, szakmai tanácsainkkal segítjük vásárlását, hogy a síeléshez kötődő élményei még szebbek és maradandóbbak legyenek!