KÖLCSÖNÖZZÖN KIVÁLÓ SZERVIZELT LÉCEINKBŐL!

HA A KIPRÓBÁLÁS SORÁN MEGTETSZIK A FELSZERELÉSED, A KÖLCSÖNZŐI ÁR LEVONÁSÁVAL MEG IS VÁSÁROLHATOD!

HASZNÁLD KI A CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEKET!

Ellentétben a magyarországi legtöbb kölcsönzővel szemben ahol 10-15éves lehasznált felszereléseket bérelnek, nálunk 1-3 éves modelleket kapsz kedvező áron, olyanokat amiket Ausztriában is adnak a kölcsönzőkben. A bérelhető síléceket, sícipőket, snowboard felszerelést nézegesd meg a bal oldali termékek menüpontban!

Kölcsönzőnk több, mint 800 sífelszerelést tartalmaz, melynek nagy része kis rádiusszal rendelkező, fordulékony CARVING LÉC ÉS NÉGYCSATOS CIPŐ. Bérelhetsz snowboardot, snowbladet, rövid sít, big foot-ot, valamint SKIRIDER-t is.  Hagyományos léc kevés van, melyeket főként iskolás csoportoknak kölcsönzünk külön kérésre, nagyon olcsó áron.

Ha használt felszerelést akarsz venni, akkor azt előtte kikölcsönözheted, és megvétel esetén a kölcsönzési díjat levonjuk a vételárból, így kipróbálhattad a terméket a vásárlás előtt.

Kölcsönzői árainkon 9 éve nem változtattunk, sőt, minél több napra veszed ki a felszereléseket, annál kedvezőbb áron tudsz kölcsönözni.

2 napot ajándékba adunk minden kedves vásárlónknak! Minimum 3 napos kölcsönzés esetén az elvitel és a visszahozatal napjára nem számítunk fel kölcsönzési díjat!

A kölcsönzéshez fényképes igazolvány (személyi, jogosítvány, útlevél) szükséges!

Akár kezdő, akár haladó síelő vagy, sítudásodnak megfelelő lécet ajánlunk, szaktanácsainkkal is ellátunk.

Ha a kikölcsönzött léc , cipő nagyon jól beválik , meg is vásárolhatod ezeket! Mi pedig a kölcsönzési árat levonjuk a síléc, sícipő árából! Értelem szerűen azon termék árából jön le a kölcsönzési díj, amit kölcsönöztél, másra nem vásárolható le, ha nem vált be! Az új, valamint néhány használt síléc, sícipő nem kölcsönözhető, csak eladásra van! 

FOGLALÁS lehet személyesen , vagy akár telefonon is, a foglaló 2000 Ft.

A menüpontokra kattinva megtekintheted a budapesti és külön a hatvani üzlet síléc kategóriáit, valamint a hozzájuk tartozó kölcsönzési díjakat.