BLIZZARD Compress 130201 – Fekete alapon kivi mintás kompressziós zokni

5.590 Ft

A fekete alapon kivi betétes sízoknit a szürke név- és márkajelzés díszíti. Kifejezetten sportos, attraktív megjelenésű technikai zokni. Kompressziós tulajdonsága miatt nemcsak a profi síelőknek, hanem a legigényesebb amatőröknek is ajánlott. Ez a rugalmas struktúra fokozatosan változtatja a nyomást, mely tökéletes kényelmet biztosít a lábnak. A kompressziós zokni elősegíti a véráramlást, az inak és a szalagok gyorsabb regenerálódását, a sérülések rizikójának csökkentését, a jobb energia ellátást és az izmok későbbi elfáradását.
A zokni anyaga a merinói gyapjúnak köszönhetően nagyon jó meleg, az ezüst ionokat tartalmazó poliamid szálak kitűnő hőszigetelő tulajdonságot biztosítanak a jó szellőzés és az ezüst antibakteriális hatása mellett (megszüntetik a kellemetlen szagokat).

Az anyagok összeállítása a kifinomult műszaki megoldásokkal együtt olyan funkcionális egységet alkotnak, ami a lábat melegen és izzadságtól mentesen, a bőr felszínét szárazon tartja.

Funkcionális zónák: rugalmas szabás, előre formázott és puha talprész, lábujjak, achilles és boka terület; vékony párnázás. 3D anatómiai sark-kialakítás és magas kompressziós kötés.

Anyagösszetétel: 43% Elastan 36% Polypropylen 14% Polyamid 7% Merino

A kompresszió mértéke: 17-20 mmHg

Clear selection
5.590 Ft
Sízokni méret gyári 39-42 43-46
Clear selection
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

Blizzard

Sízokni méret gyári

39-42, 43-46

Vélemények

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.