Cairn Flex – Fekete, fehér díszítésű férfi síkesztyű

21.490 Ft 16.230 Ft

Normál méretállás, keskenyebb tenyér szabás, hosszú csuklórész.

Ez az elegáns fekete alapszínű kesztyű nagyon dekoratív a fehér kiegészítőkkel, kedvelt a vásárlók körében. A mutatóujjon fehér nyomott márkajelzés, a kézfejen fehér márkajelzés található, mindezt a kézfejen végigfutó fehér dísztűzés emeli ki.

Az ujjak végei érintő bevonattal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik a kesztyűt az okostelefon és tablet használatára.

Rugalmas mikroszálas 4WayStretch anyagból készült. C-Tex technológiájú, membránja révén rendkívül vízálló, szélálló és lélegző. Belső bélése Thinsulate, mely extra könnyű, puha, kiváló hőszigetelést biztosító anyag, emellett gyorsan száradó és kellemes viseletet nyújt egész napra. Tenyere és az ujjak belül fekete színű, önmagában nyomott mintás, kifejezetten puha bőrutánzat, mely segíti a síbot kényelmes fogását, tapadását.

A csuklón csattal záródó rögzítő pánt, mellyel a méret állítható. A kesztyűben a csuklóra tehető gumi segít, hogy ne veszítsük el a kesztyűnket.  A bőr belső oldalán és a hüvelyk-és mutató ujj között speciális megerősítés biztosítja a kesztyű strapabíróságát. Hosszú csukló része miatt nagyon kedvelt.

Vízállóság: 10 000 mm/24hr
Lélegzőképesség: 10 000 gr

Clear selection
21.490 Ft 16.230 Ft
Méret Nemzetközi XS M L
Kesztyű méretek 7,5 8,5 9
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Férfi fekete alapszínű kesztyű fehér varratokkal a kézfejen és a csuklón, márkanévvel a mutatóujján, mely rugalmas softsell anyagból készült. C-Tex technológiájú, membránja révén rendkívül vízálló, szélálló és lélegző. Tenyere fekete színű, kifejezetten puha bőrutánzat, mely segíti a síbot kényelmes fogását. Belső bélése Thinsulate, mely extra könnyű, puha, kiváló hőszigetelést biztosító anyag, emellett gyorsan száradó és kellemes viseletet nyújt egész napra. A bőr belső oldalán és a hüvelyk-és mutató ujj között speciális megerősítés biztosítja a kesztyű strapabíróságát. A csuklónál állítható pánttal záródik.

 

Márka

Cairn

Kesztyű méretek

7,5, 8,5, 9

Méret Nemzetközi

XS, M, L

Vélemények

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.