Motive / InMove Ski Kid Deodorant – Világosszürke alapon kivizöld betétes technikai gyerek sízokni

3.410 Ft

A tavalyi készletből fennmaradó darabokat a régi 3170 Ft-os áron vásárolhatják meg üzleteinkben!

A világosszürke alapon kiviöld betétes, felső lábszár részén fekete hópehely mintás zokni a teljes kivitelezésében technikai jellemzőkkel ellátott. A bokánál kivizölddel jelenik meg a márkajelzés. A Deodorant kifejlesztette a tisztulási, higiéniai funkciót (Sanitized), mely a zoknit egész nap frissen és szagmentesen tartja.

A gyártó egyedi anyagkompozíciót hozott létre, mely minden technikai tulajdonságot egyesít. Magas minőségű, hőtartó, melegen és szárazon tartja a lábat, kiváló hőszigetelő. Poliamid és poliakril szálak karakteréből adódóan a zokni jó hőtartó, könnyen mosható, gyorsan száradó, lágy és könnyű anyag. A kopásállósága és szakítószilárdsága jó, nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő anyag. A lycra a rugalmasságot fokozza.

Funkcionális zónák: 3 rétegű megerősített védelem és párnázás a sípcsontnál, az achillesnél, a bokacsontnál és a nagylábujjaknál, mely a sérülések ellen magas védelmet nyújt. Y formájú sarokkialakítás, mely megakadályozza a zokni elmozdulását. A lábfejen és a lábszár hátsó részén vékonyított anyag, mely lélegző, biztosítja a ventillációt.  Rendkívül rugalmas szabás. A zokni felső záródásánál és a lábfejen megerősített elasztikus betétek biztosítják a pontos illeszkedést. A puha, lapos varrás nélküli megoldások további komfortot jelentenek.

Anyagösszetétel:  75% pamut  22% poliamid  3% lycra

Clear selection
3.410 Ft
Sízokni méret gyári 24-26 27-29 30-32
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Puha, meleg anyagból készült sízokni, amely többrétegű struktúrával készült a tökéletes szigetelésért. Nyomásmentes zokniszárral rendelkezik, rugalmas kiképzése miatt pedig nem csúszik le a bokáról. Szellőzőcsatornák biztosítják a magas lélegzőképességet.  Megerősített anyag a sípcsontnál és a sarokrészen, puha orrvarrással ellátva a tökéletes kényelemért.
Anyaga ezüstszállal átszőtt, amely ismert antibakteriális hatásáról. Rendkívül hőtartó, szagsemlegesítő és serkenti a vérkeringést. Jobb és bal lábas kialakítás a lábujjaknál, Y sarokrésszel ellátva.

Anyagösszetétel: 70% pamut, 23% poliamid, 7% likra

Márka

Deodorant

Sízokni méret gyári

24-26, 27-29, 30-32

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.