Dr Sox Ski-Comfort – Fekete alapon középszürke betétes sízokni

2.190 Ft

A fekete alapszínen jól mutat a középszürke betét és pöttyös minta, valamint a márkajelzés. Ezek a minták egy-egy funkcionális területet különítenek el. Minden téli sportra alkalmas. E technikai zokni összetételében a merinói gyapjú biztosítja a kiváló minőségű, legmelegebb anyagot, mely komfortosan, melegen és szárazon tartja a lábat. Extra meleg zokni. MAGYAR GYÁRTÓTÓL.

Az anyag összetétele: poliakril, poliamid és elasztán számos jó tulajdonságot egyesít. Magas minőségű, hőtartó, melegen és szárazon tartja a lábat, kiváló hőszigetelő. A poliamid és poliakril szálak karakteréből adódóan a zokni jó hőtartó, formatartó, könnyen mosható, gyorsan száradó, lágy és könnyű anyag. A kopásállósága és szakítószilárdsága jó, nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő anyag. Az elasztán a rugalmasságot fokozza. Kiváló páraelvezető képességű, melynek hatásfokát a zokniban található szellőző csatorna tovább fokozza.

Funkcionális zónák: többféle területen található védőréteg, így a lábujjnál, körömnél, a sípcsontnál, a vádlinál, az achillesnél, a bokánál és a saroknál. A talpvédőnél további szellőző csatornák, a lábfejnél pedig belépésvédő is található. A magas fazonú zoknit extra rugalmas gumi zárja; így a zokni a sícipő pereme felett is véd. Kényelmes orr- és sarokillesztés jellemzi.

Anyagösszetétel:   48% merinói gyapjú    44% poliakril    6% poliamid  2% elasztán

Clear selection
2.190 Ft
Sízokni méret gyári 41-42 43-44 45-46
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Minden síelőnek ajánlott.

Megerősített anyag a sípcsont és a talp résznél, tökéletesen illeszkedik a lábra. Szellőzőcsatornák biztosítják a magas lélegzőképességet.3 rétegű technológia jellemzi. Az 50% gyapjútartalma biztosítja a láb melegen tartását, kényelmes viselet akár egész napos síelés során. Kis léptékű méretváltása (2 méretenként) pontos illeszkedést biztosít.

Sízokni méret gyári

41-42, 43-44, 45-46

Márka

Dr. Sox

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.