NORDICA All Round Junior- Dupla pár egy csomagban – Két egyforma pár: Mohazöld + Khakizöld

4.490 Ft

Jól nyúlik, nagy méretezésű.

A zöld alapszíneken jól mutatnak a fehér márkajelzések és logók, valamint a piros vonalak, melyek funkcionális területeket különítenek el. Minden téli sportra alkalmas. E technikai zokni összetételében a merinói gyapjú biztosítja a kiváló minőségű, legmelegebb anyagot, mely komfortosan, melegen és szárazon tartja a lábat. Extra meleg zokni.

Az anyag összetétele: akril, nylon és elasztán számos jó tulajdonságot egyesít. Magas minőségű, hőtartó, melegen és szárazon tartja a lábat, kiváló hőszigetelő. A poliamid és poliakril szálak karakteréből adódóan a zokni jó hőtartó, formatartó, könnyen mosható, gyorsan száradó, lágy és könnyű anyag. A kopásállósága és szakítószilárdsága jó, nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő anyag. Az elasztán a rugalmasságot fokozza. Kiváló páraelvezető képességű.

Funkcionális zónák: párnázás több helyen, mely magasabb komfortérzetet biztosít, és elnyeli a síelés közben adódó ütéseket. A rugalmas boka és talprész megfelelő helyen tartja a sízoknit, nem csúszik le. Kényelmes orr- és sarokillesztés jellemzi. A zokni feljebb ér a sícipőnél, ezáltal a sícipő feletti lábrészen is védelmet nyújt.

Anyagösszetétel: 40% merinói gyapjú, 40% akril, 18% poliamid, 2% elasztán

 

Méretek: 27-30 | 

Clear selection
4.490 Ft
Sízokni méret gyári 27-30
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

 

Minőségi anyagokból összeállított kényelmes, puha sízokni. Merinói gyapjú tartalma biztosítja a láb kellemes hőérzetét és remek lélegzőképessége miatt szárazon tartja a bőrfelületet.  Teljes párnázat a tökéletes kényelemért, amely csökkenti és elnyeli a rezgéseket, ütéseket. Boka és talprészen rugalmas anyagkidolgozás. Teljes védelem a boka feletti részen és a lábikra hosszán. Kényelmes orr és sarokillesztéssel ellátott.

Anyagösszetétel: 40% merinói gyapjú, 40% akril, 18% poliamid, 2% elasztán

 

 

Márka

Nordica

Sízokni méret gyári

27-30

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.