Zanier 68103 – Piros alapon Fekete és Szürke technikai Gyerek Sízokni

4.220 Ft

A piros alapon középszürke és fekete díszítésű zokni a teljes kivitelezésében technikai jellemzőkkel ellátott; a jobb és bal lábnak megfelelően anatómiai kialakítású. A lábszáron fehérrel jelenik meg a hímzett márkajelzés. E technikai zokni összetételében a merinói gyapjú biztosítja a kiváló minőségű, legmelegebb anyagot, mely komfortosan, melegen és szárazon tartja a lábat. Ez az anyagszerkezet kitűnő hőszigetelő tulajdonságot biztosít.

A poliamid és poliakril szálak karakteréből adódóan a zokni jó hőtartó, könnyen mosható, gyorsan száradó, lágy és könnyű anyag. A kopásállósága és szakítószilárdsága jó, nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő anyag. Az elasztán a rugalmasságot fokozza.

Funkcionális zónák: megerősített védelem és párnázás a sípcsontnál, az achillesnél, a bokacsontnál és a nagylábujjaknál. Rendkívül rugalmas szabás, rugalmas lábfejrész és szalagok a tökéletes illeszkedés érdekében. A talppárnázás és a különböző sűrűségű anyagok a rezgéscsillapítást szolgálják; elnyelik a nagyobb ütődéseket és rezgéseket. A zokni felső záródásánál és a lábfejen megerősített elasztikus betétek biztosítják a pontos illeszkedést. A lapos varrás nélküli megoldások további komfortot jelentenek. Extra hosszú zokni, a gyapjú miatt előre mosott, puhított és vasalt. Tartós használatot biztosít.

Anyagösszetétel: 25% merinói gyapjú 48% poliamid 25% poliakril 2% elasztán

Méretek: S (23-26) | M (27-30) |

Clear selection
4.220 Ft
Sízokni méret gyári 23-26 27-30
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Minőségi anyagokból összeállított kényelmes, puha sízokni. Merinói gyapjú tartalma biztosítja a láb kellemes hőérzetét és remek lélegzőképessége miatt szárazon tartja a bőrfelületet.  Megerősített anyag a sípcsont hosszán és a sarok részen. Remekül elnyeli a sícipőn belül keletkezett rezgéseket, ütéseket. Nyomásmentes zokniszárral ellátva. Jobb és bal lábas kialakítás a maximális kényelemért.

Anyagösszetétel: 25% akril, 25% merinói gyapjú, 48% poliamid, 2% elasztán

 

Márka

Zanier

Sízokni méret gyári

23-26, 27-30

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.