• 33.900 Ft 24.900 Ft

  FREESTEP K-67 – Melange Szürke egyszínű Férfi Síkabát narancssárga cipzárral

  33.900 Ft 24.900 Ft

  Normál méretállású, normál hosszúságú.

  Szürke színű, magas minőségű férfi síkabát. Megjelenése divatos és egyedi. Lecipzározható és egyénre szabottan állítható kapucnival. Víz és szélálló kiképzésű, narancs színű cipzárjai hegesztettek. Anyaga tökéletes egyensúlyt teremt a kinti hidegben a testhőmérséklet megtartására. Kívül 3 zsebbel ellátott, bal ujján síbérlettartó található. Lélegző anyagú hátrész, mobil/MP3 tartó található. A cipzár oldalán tépőzárral ellátott szemüvegtartóval. Derékrészen rugalmas hófogóval. Az anyag belső részén, az állat védő softshell anyag található, a maximális kényelemért.

  Vízállóság: 5000 mm
  Lélegzőképesség: 5000 g / 24hr

  33.900 Ft 24.900 Ft
  L 3XL
 • 34.900 Ft 28.900 Ft

  FREESTEP BK-106 – Fekete, szürke mintás, narancssárga betétes Férfi Sí- és snowboard kabát

  34.900 Ft 28.900 Ft

  Normál méretállású, normál hosszúságú.

  Fekete, szürke mintás és narancssárga betétes férfi síkabát. Megjelenése divatos és egyedi. Lecipzározható és egyénre szabottan állítható kapucnival. Víz- és szélálló kiképzésű, cipzárjai hegesztettek. Anyaga tökéletes egyensúlyt teremt a kinti hidegben a testhőmérséklet megtartására. Kívül 2 nagy, mellrészén további egy cipzáros zsebbel ellátott, bal ujján síbérlettartó található. Belsejében egy nagy és egy hálós zseb található.  Derékrészen rugalmas, patentos hófogóval. Az anyag belső részén, az állat védő softshell anyag található, a maximális kényelemért.

  Vízállóság: 5000 mm
  Lélegzőképesség: 5000 g / 24hr

  34.900 Ft 28.900 Ft
  M L XL XXL 3XL
 • 37.900 Ft 29.900 Ft

  WALKHARD P-26 – Királykék alapon fekete betétes Férfi Sí- és snowboard kabát

  37.900 Ft 29.900 Ft

  Kis méretállású, normál hosszúságú fazon. 1 mérettel nagyobb ajánlott.

  A lengyel gyártású WHD férfi síkabát letisztult fazonú, királykék 4way-stretch anyaga rugalmassága révén kényelmes mozgást biztosít, apró díszítő részletek és szabásvonalak teszik egyedivé. Bal felső karját domború, ezüst márkajelzés díszíti.

  Matt kék anyagán a karon, a háton és az elején remekül mutatnak a fekete betétek az ezüst fényvisszaverőkkel. Cipzárjai hegesztettek és vízzáróak.

  Elől a két felső cipzár a szabásvonalban van elrejtve, a két alsó ferde vonalú, vízzáró. Bal alkarján síbérlettartó cipzár, hónaljánál szellőző biztosítja a megfelelő ventillációt. A kabátujj tépőzárral és elasztikus mandzsettával ellátott, melyen hüvelykujj nyílás van. Kapucnija bélelt, siltes fazonú, lecipzározható és állítható, hátul fekete betét és vékony fényvisszaverő emeli ki. Gallérján a nyakrész puha, lélegző, bőrbarát anyaggal bélelt. A hátrész anyaga lélegző, meleg, gyorsan száradó. Belső 4 zsebében mindennek van hely: szemüvegtartó, mobiltartó, Mp3 vezeték elvezető. Hófogója lecipzározható, az elasztikus anyag és a patentok segítségével biztosítja a tökéletes illeszkedést. A csípőn alul a bőség állítható.

  Tökéletes vízállósága és lélegzőképessége kényelmes viseletet biztosít.

  37.900 Ft 29.900 Ft
  L 3XL
 • 37.900 Ft 29.900 Ft

  WALKHARD BP-004 – Fekete alapon ezüst fényvisszaverő díszítésű Férfi Sí-és snowboard kabát

  37.900 Ft 29.900 Ft

  Kis méretállású, normál hosszúságú fazon. 1 mérettel nagyobb ajánlott.

  A lengyel gyártású WHD férfi síkabát letisztult fazonú, fekete 4way-stretch anyaga, rugalmassága révén kényelmes mozgást biztosít, apró díszítő részletek teszik egyedivé.

  Matt fekete anyagán a karon és az elején remekül mutat a fehér cipzár és a szürke fényvisszaverő csík. Cipzárjai hegesztettek és vízzáróak.

  Elől három ferde, álló irányú fehér vízzáró cipzár található. Bal alkarján síbérlettartó cipzár, hónaljánál szellőző biztosítja a megfelelő ventillációt. A kabátujj tépőzárral és elasztikus mandzsettával ellátott, melyen hüvelykujj nyílás van. Kapucnija bélelt, siltes fazonú, lecipzározható és állítható. Gallérján a nyakrész puha, lélegző, bőrbarát anyaggal bélelt. A hátrész anyaga lélegző, meleg, gyorsan száradó. Belső 4 zsebében mindennek van hely: szemüvegtartó, mobiltartó, Mp3 vezeték elvezető. Hófogója lecipzározható, az elasztikus anyag és a patentok segítségével biztosítja a tökéletes illeszkedést. A csípőn alul a bőség állítható.

  Tökéletes vízállósága és lélegzőképessége kényelmes viseletet biztosít.

  37.900 Ft 29.900 Ft
  4XL
 • 31.900 Ft

  FREESTEP BK-082 – Fekete alapon sötétszürke betétes Férfi Sí- és snowboard kabát

  31.900 Ft

  Normál méretállású, normál hosszúságú.

  Fekete alapon sötétszürke betétes férfi síkabát. Megjelenése divatos és egyedi. Lecipzározható és egyénre szabottan állítható kapucnival. Víz és szélálló kiképzésű, cipzárjai hegesztettek. Anyaga tökéletes egyensúlyt teremt a kinti hidegben a testhőmérséklet megtartására. Kívül 2 nagy zsebbel ellátott, bal ujján síbérlettartó található. Ujjaiban rugalmas hófogó mandzsetta, melyen hüvelykujj kivágás is van a tökéletes illeszkedésért. Belsejében egy nagy, egy hálós zseb és egy cipzáros szemüvegtartó zseb található.  Derékrészen rugalmas, patentos hófogóval. Az anyag belső részén, az állat védő softshell anyag található, a maximális kényelemért.

  Vízállóság: 5000 mm
  Lélegzőképesség: 5000 g / 24hr

  31.900 Ft
  M L XL XXL 3XL
 • 39.900 Ft 34.900 Ft

  WALKHARD 5624B – Fekete alapon korall piros és ezüst díszítésű férfi technikai sí- és snowboard kabát

  39.900 Ft 34.900 Ft

  Normál méretállású, rövidebb fazonú.

  A lengyel gyártású WHD férfi síkabát letisztult fazonú, fekete 4way-stretch anyaga, rugalmassága révén kényelmes mozgást biztosít, számtalan apró díszítő részlet teszi egyedivé.

  Matt fekete anyagán a cipzárok mentén remekül mutat a narancssárga betét és cipzár, valamint a fényvisszaverő csíkok. Az elején lévő 4 zseb vízzáró, hegesztett cipzárral készült, bal alkarján síbérlettartó, hónaljánál szellőző biztosítja a megfelelő ventillációt. A kar részen több helyen visszatér a fényvisszaverő csíkkal díszítés és a korall piros szín. A kabátujj tépőzárral és korall piros elasztikus mandzsettával ellátott, melyen hüvelykujj nyílás van. Kapucnija bélelt, siltes fazonú, lecipzározható és állítható szintén fényvisszaverő csík nyújt biztonságot. Gallérján visszatér a korall piros szín, a nyakrész puha, lélegző, bőrbarát anyaggal bélelt. A belső rész lélegző, puha, meleg anyaggal bélelt, a hátrészen ezüstszálas anyag biztosítja az antibakteriális hatást. Belső 4 zsebében mindennek van hely: szemüvegtartó, mobiltartó, Mp3 vezeték elvezető. Hófogója lecipzározható, mely az elasztikus anyag és a patentok segítségével biztosítja a tökéletes illeszkedést. A csípőn alul a bőség állítható.

  Tökéletes vízállósága és lélegzőképessége kényelmes viseletet biztosít.

  Vízállóság: 20.000 mm
  Lélegző képesség: 20.000 gr

  39.900 Ft 34.900 Ft
  M L XL XXL 3XL
 • 37.900 Ft

  WALKHARD A-5822 – Fekete alapon sárga paszpólos díszítésű Férfi Sí- és snowboard kabát

  37.900 Ft

  Kis méretállású, normál hosszúságú fazon.  1-1,5 mérettel nagyobb ajánlott.

  A lengyel gyártású WHD férfi síkabát letisztult fazonú, fekete 4way-stretch anyaga, rugalmassága révén kényelmes mozgást biztosít, apró díszítő részletek teszik egyedivé.

  Matt fekete anyagán a cipzárok mentén és a vállon, karon remekül mutat a citromsárga díszítő paszpól. Cipzárjai hegesztettek és vízzáróak. A felső karon műanyag, domború, díszes márkajelzés látható.

  Elől két ferde és két álló irányú, vízzáró cipzár található sárga paszpólokkal díszítve. Bal alkarján síbérlettartó cipzár, hónaljánál szellőző biztosítja a megfelelő ventillációt. A kabátujj tépőzárral és elasztikus mandzsettával ellátott, melyen hüvelykujj nyílás van. Kapucnija bélelt, siltes fazonú, lecipzározható és állítható, melyen sárga a behúzó gumi. Gallérján visszatér a citromsárga szín, a nyakrész puha, lélegző, bőrbarát anyaggal bélelt. A hátrész anyaga lélegző és 3 helyen neoprén betét szolgál protektorként. Belső 3 zsebében mindennek van hely: szemüvegtartó, mobiltartó, Mp3 vezeték elvezető. Hófogója az elasztikus anyag és a patentok segítségével biztosítja a tökéletes illeszkedést. A csípőn alul a bőség állítható.

  Tökéletes vízállósága és lélegzőképessége kényelmes viseletet biztosít.

  Vízállóság: 10.000 mm
  Lélegző képesség: 10.000 gr

  37.900 Ft
  5XL 7XL
 • 55.990 Ft 44.990 Ft

  Northfinder Demetrius 3503 – Kivizöld alapon középkék betétes Férfi Sí- és snowboard kabát

  55.990 Ft 44.990 Ft

  Normál méretállású, kissé karcsúsított, passzos, rövidebb fazonú.

  Kivizöld alapon középkék betétes, minden apró részletében kidolgozott, attraktív megjelenésű férfi kabát.

  Lecipzározható, több helyen állítható, bélelt kapucnija vízálló. Hófogója lecipzározható, elasztikus anyaga a testhez passzol, mely biztosítja a hó kizárását a kabátból. Az elején a két felső zsebe vízzáró cipzárral ellátott és kissé ferde irányú, két alsó zsebe függőleges. 4 belső zsebében minden elfér: mobil/MP3 tartó, szemüvegtartóval és nagy zsebekkel ellátott. Hegesztett és vízzáró cipzárok, tépőzárral állítható kabátujj-nyílás, a kabát alján gumibehúzóval állítható a méret.

  Bal alkarján bérlettartó található. Az állát és a nyakát puha, bőrbarát anyag védi. Technikai tulajdonságai révén kényelmes viseletet biztosít.

  Vízállóság: 5.000 mm
  Lélegző képesség: 5.000 gr

  55.990 Ft 44.990 Ft
  S 3XL
 • 49.990 Ft 44.990 Ft

  KILPI Titan – Középkék alapon olajkék, fehér és narancs betétes Férfi Síkabát

  49.990 Ft 44.990 Ft

  Bővebb szabású, hosszú fazonú, kicsit nagyobb méretállású a normáltól.

  Középkék alapon olajkék, fehér és narancs betétes technikai síkabát piros betétekkel, kifejezetten aktív sportoláshoz tervezve, rengeteg technikai részlettel kidolgozva.
  Siberium technológiával készült, mely biztosítja a maximális vízállóságot a tökéletes lélegzéssel párosítva. Három függőleges állású nagy zsebbel és a bal karon bérlet tartóval. Cipzárjai vízállóak. Az ujjak végében elasztikus mandzsetta, melyen hüvelykujj nyílás is található, a tökéletes illeszkedésért. Kapucnija állítható méretű és levehető. Nyakrésznél a bőrt védő puha bőrbarát anyag található. A kabát belső része egy nagy zsebbel és szemüvegtartó zsebbel ellátott. Hónaljában szellőzőnyílások segítik a páraelvezést. Egyénre állítható, rugalmas, patentos hófogó szoknyával.

  Vízállóság: 10000 mm
  Lélegzőképesség: 10000 g / m2 / 24hr

  49.990 Ft 44.990 Ft
  3XL
 • 44.990 Ft54.900 Ft

  KILPI Maryl – Olajzöld alapon terepzöld betétes Férfi Síkabát

  44.990 Ft54.900 Ft

  Bővebb szabású, hosszú fazonú, kicsit nagyobb méretállású a normáltól.

  Olajzöld alapon technikai síkabát terepzöld színű betétekkel, kifejezetten aktív sportoláshoz tervezve, rengeteg technikai részlettel kidolgozva.
  Siberium technológiával készült, mely biztosítja a maximális vízállóságot a tökéletes lélegzéssel párosítva. Három függőleges állású nagy zsebbel és a bal karon bérlet tartóval. Cipzárjai vízállóak és citromsárgák. Az ujjak végében elasztikus mandzsetta, melyen hüvelykujj nyílás is található, a tökéletes illeszkedésért. Kapucnija állítható méretű és levehető. Nyakrésznél a bőrt védő puha bőrbarát anyag található. A kabát belső része egy nagy zsebbel és szemüvegtartó zsebbel ellátott. Hónaljában szellőzőnyílások segítik a páraelvezést. Egyénre állítható, rugalmas, patentos hófogó szoknyával.

  Vízállóság: 5 000 mm
  Lélegzőképesség: 5 000 g / m2 / 24hr

  44.990 Ft54.900 Ft
  XL 3XL 6XL
 • 51.690 Ft

  Northfinder Major 3508 – Középkék színű, steppelt hatású Férfi Sí- és snowboard kabát

  51.690 Ft

  Normál méretállású, kissé karcsúsított, passzos, rövidebb fazonú.

  Középkék színű, steppelt hatású, minden apró részletében kidolgozott, attraktív megjelenésű férfi kabát.

  Lecipzározható, több helyen állítható, bélelt kapucnija vízálló. Hófogója lecipzározható, elasztikus anyaga a testhez passzol, mely biztosítja a hó kizárását a kabátból. Az elején a két felső zsebe vízzáró cipzárokkal ellátott és kissé ferde irányú, két alsó zsebe függőleges, cordura anyaga védi és a tapadást jól biztosítja. 4 belső zsebében minden elfér: mobil/MP3 tartó, szemüvegtartóval és nagy zsebekkel ellátott. Hegesztett és vízzáró cipzárok, tépőzárral állítható kabátujj-nyílás, benne elasztikus mandzsetta hüvelykujj kivágással, a kabát alján gumibehúzóval állítható a méret.

  Bal alkarján bérlettartó található. Az állát és a nyakát puha, bőrbarát anyag védi. Belső bélése ezüst szállal átszőtt, mely antibakteriális hatásával közömbösíti a kellemetlen szagokat. A  vállát szintén cordura anyag védi, így a síléceit a vállán is viheti. Technikai tulajdonságai révén kényelmes viseletet biztosít.

  Vízállóság: 10.000 mm
  Lélegző képesség: 10.000 gr

  51.690 Ft
  M L XL XXL 3XL
 • 51.690 Ft

  Northfinder Major 3508 – Piros színű sötétkék betétes, steppelt hatású Férfi Sí- és snowboard kabát

  51.690 Ft

  Normál méretállású, kissé karcsúsított, passzos, rövidebb fazonú.

  Piros színű, fekete betétes, steppelt hatású, minden apró részletében kidolgozott, attraktív megjelenésű férfi kabát.

  Lecipzározható, több helyen állítható, bélelt kapucnija vízálló. Hófogója lecipzározható, elasztikus anyaga a testhez passzol, mely biztosítja a hó kizárását a kabátból. Az elején a két felső zsebe vízzáró cipzárokkal ellátott és kissé ferde irányú, két alsó zsebe függőleges, cordura anyaga védi és a tapadást jól biztosítja. 4 belső zsebében minden elfér: mobil/MP3 tartó, szemüvegtartóval és nagy zsebekkel ellátott. Hegesztett és vízzáró cipzárok, tépőzárral állítható kabátujj-nyílás, benne elasztikus mandzsetta hüvelykujj kivágással, a kabát alján gumibehúzóval állítható a méret.

  Bal alkarján bérlettartó található. Az állát és a nyakát puha, bőrbarát anyag védi. Belső bélése ezüst szállal átszőtt, mely antibakteriális hatásával közömbösíti a kellemetlen szagokat. A  vállát szintén cordura anyag védi, így a síléceit a vállán is viheti. Technikai tulajdonságai révén kényelmes viseletet biztosít.

  Vízállóság: 10.000 mm
  Lélegző képesség: 10.000 gr

  51.690 Ft
  S M L 3XL
 • 69.990 Ft 63.990 Ft

  Northfinder Samuel 3499 – Magas technikai tulajdonságú, Sötétkék színű Férfi Sí- és snowboard kabát Lavinajelzővel!

  69.990 Ft 63.990 Ft

  Normál méretállású, bő fazonú.

  Sötétkék színű, nagyon magas technikai tulajdonságokkal ellátott, minden apró részletében kidolgozott, attraktív megjelenésű férfi kabát. Mellrésze ezüst csíkozású (a képen nem jól látható)

  Lecipzározható, több helyen állítható, bélelt kapucnija vízálló. Hófogója lecipzározható, elasztikus anyaga a testhez passzol, mely biztosítja a hó kizárását a kabátból. Az elején a két alsó zsebe vízzáró cipzárokkal ellátott és kissé ferde irányú. 4 belső zsebében minden elfér: mobil/MP3 tartó, szemüvegtartóval és nagy zsebekkel ellátott, fülhallgató elvezető csatornákkal. Hegesztett és vízzáró cipzárok, tépőzárral állítható kabátujj-nyílás, benne elasztikus mandzsetta hüvelykujj kivágással, a kabát alján gumibehúzóval állítható a méret. Két utas cipzárral ellátott hónaljszellőzőkkel.

  Bal alkarján bérlettartó található. Az állát és a nyakát puha, bőrbarát anyag védi. Belső bélése ezüst szállal átszőtt, mely antibakteriális hatásával közömbösíti a kellemetlen szagokat.
  Lavinajelző rendszerrel van ellátva a kabát, mely az Európa síterepein ismert Recco rendszerhez tartozik.

  A további termékképek színe eltér a kabát színétől, de tulajdonságait, felszereltségét valósan mutatják.

   

  Vízállóság: 10 000 mm
  Lélegző képesség: 10 000 gr

  69.990 Ft 63.990 Ft
  S XL XXL 3XL
 • 69.990 Ft 63.990 Ft

  Northfinder Samuel 3499 – Magas technikai tulajdonságú, Középkék színű Férfi Sí- és snowboard kabát Lavinajelzővel!

  69.990 Ft 63.990 Ft

  Normál méretállású, bő fazonú.

  Középkék színű, nagyon magas technikai tulajdonságokkal ellátott, minden apró részletében kidolgozott, attraktív megjelenésű férfi kabát. Mellrésze ezüst csíkozású (a képen nem jól látható)

  Lecipzározható, több helyen állítható, bélelt kapucnija vízálló. Hófogója lecipzározható, elasztikus anyaga a testhez passzol, mely biztosítja a hó kizárását a kabátból. Az elején a két alsó zsebe vízzáró cipzárokkal ellátott és kissé ferde irányú. 4 belső zsebében minden elfér: mobil/MP3 tartó, szemüvegtartóval és nagy zsebekkel ellátott, fülhallgató elvezető csatornákkal. Hegesztett és vízzáró cipzárok, tépőzárral állítható kabátujj-nyílás, benne elasztikus mandzsetta hüvelykujj kivágással, a kabát alján gumibehúzóval állítható a méret. Két utas cipzárral ellátott hónaljszellőzőkkel.

  Bal alkarján bérlettartó található. Az állát és a nyakát puha, bőrbarát anyag védi. Belső bélése ezüst szállal átszőtt, mely antibakteriális hatásával közömbösíti a kellemetlen szagokat.
  Lavinajelző rendszerrel van ellátva a kabát, mely az Európa síterepein ismert Recco rendszerhez tartozik.

  A további termékképek színe eltér a kabát színétől, de tulajdonságait, felszereltségét valósan mutatják.

   

  Vízállóság: 10 000 mm
  Lélegző képesség: 10 000 gr

  69.990 Ft 63.990 Ft
  M L XL XXL 3XL