Szállítás

Szállítási díjaink Budapestre vagy az ország egész területére 1 vagy több termék rendelése esetén is egységes díjazásúak.

Könnyebb / kisebb termékek: 1000 Ft (kabát, nadrág, kesztyű, aláöltöző, szemüveg, zokni, maszk, bukósisak, protektorok, táskák)
Nehezebb / nagyobb termékek: 2000 Ft (síléc, sícipő, snowboard deszka, snowboard bakancs, síbot )
Utánvétes fizetés esetén: alapdíj+500 Ft
Személyes átvétel: Ingyenes

Foxpost
A kisebb termékeket foxpost csomagautómatába is tudjuk küldeni. 900 Ft előre utalás esetén, 1100 Ft utánvéttel. Rendelés leadáskor válaszd a személyes átvételt és a megjegyzésbe írd, hogy melyik foxpost csomagautómatába kéred, valamint a neved és e-mail címed.
Foxpost csomagautómaták elhelyezkedése itt.

60 000 Ft felett Ingyenes szállítás!

A kiszállítás 3-15 munkanap alatt történik új termék rendelése esetén. 5-21 nap alatt használt termék rendelése esetén.

Termékeink személyesen is átvehetőek üzleteinkben a nyitvatartási időben. Fizetés csak készpénzzel, vagy előre utalással. Üzleteink elérhetősége megtalálható a kapcsolat menüpont alatt.

Fontos! Mivel termékeink a 2 üzletünkben oszlanak el, ezért ha konkrét termék érdekel, érdeklődj telefonon hollétük felől! Termékeket 1-3 napon belül tudunk átvinni egyik üzletből a másikba. Ha több terméket rendeltél és különböző üzletekben vannak, az megnövelheti a kiszállítási időt, mivel először át kell szállítani egyik üzletből a másikba, hogy együtt küldhessük.

Tisztelt Vásárlónk!

www.montagna.hu webáruházban megjelenő termékek három vállalkozás termékei, melyek mind a téli sportokhoz kapcsolódnak. Így attól függően, hogy Ön mit választott, kaphatja a számlát a MONTAGNA SPORT 60 KFT-től, vagy BARANYAI PÉTER (nyilv.tart. sz.:34716084), illetve BARANYAINÉ SZEKSZÁRDI MARIANNA (nyilv.tart.sz.:34710686) egyéni vállalkozóktól.