ARBOR Cascade 2019

79.900 Ft 54.900 Ft

Az egyik végén sérült a kantni, de mivel ez a rész nem ér a hóhoz, a működését egyáltalán nem befolyásolja. (mindkét méretnél). 

Igazi all moutain deszka a prémium kategóriát gyártó Arbor márkától, megállja a helyét pályán, erdőben, parkban. Parabolikus rocker (System rocker) felhajlítása könnyíti a kanyar kezdést, valamint a mély hóban úszást. Mindemellett stabil él tartást eredményez. A márka egyedi Grip tech kialakítása jeges körülmények közt is bebiztosítja a tempós, magabiztos száguldást, pörgést forgást.

The System Rocker – speciális rocker profil, ahol a kontakt pontok közel maradnak hóhoz, így a rocker előnyei mellett a camber profil előnyei sem vesznek el. Más szóval könnyed kanyarkezdés és él váltás, porhavas úszás, folyékony pörgések, leakadás mentes slideren csúszás. És mindemellett pontos él tartás mellett lehet vele carvingolni.  Videó itt.

Direction Twin forma, Klasszikus, legváltozatosabb kialakítás, az orr minimálisan hosszabb mint a vége, így nagyobb felhajtó erő összpontosul a hátsó részre, jobban úszik a mély hóban, és könnyebben pattintható el. Mivel minimális a különbség a két vége között, ezért mindkét irányba használható, (switch csúszás).

Közép kemény. (5/10) A lap rugalmassága vagy merevsége nagyban befolyásolja annak stabilitását és kezelhetőségét. Egyszerűen fogalmazva: a közép kemény deszkák jó stabilitást biztosítanak közepesen nagy sebességen, és nagy mozgásszabadságot változatos pálya szakaszokon. Sokoldalú felhasználást biztosít, jól tart tempós csúszásnál, de megfelelően játékos a könnyed irányváltásokhoz. Lágyabb hajlítás a könnyű presszekhez és a flat trükkökhöz megbocsátó freestyle beütéssel. 

Grip Tech Sidecut – 3 különböző szögű oldal kialakítás, melyek természetes metszés pontokat alkotnak. Segítségével sokkal természetesebb módon irányítható a deszka lábujj vagy sarok élen. Ez az ergonomikus kialakítás simább csúszást és könnyedebb él váltásokat tesz lehetővé. Megakadályozza, hogy jeges vagy kemény havas pályán kicsússzon alólunk a deszka.

Biax Glass – Jól bevált kétirányú üvegszálas szövés a famag alatt és felett, erős és rugalmas tőle a deszka, a torziós merevség és összsúly növelése nélkül.

Single Malt Wood Core – Arbor szabványos fa magja üvegszállal erősítve rendkívül megbízható és tartós. 100% -ban fenntarthatóan termesztett nyárfából.

Bamboo power ply for extra pop – Teljes famag szerkezet, keményfa bambuszrudakkal, a nagyobb rugalmasság “pop” és tartósság érdekében.

Extrudált talpa gyors, strapabíró, nem igényel sok karbantartást. Közép kemény lap, kezdőtől a haladóig bárkinek jó választás.

4 csavaros kötéssel kompatibilis. Középhaladó – haladó deszka. 

A 162 cm-lap Wide azaz széles változat, a 157 normál.

A 157 centis lap 65-115 kilóig. 248 mm közép szélesség. 49 – 62 cm terpesztávolság.

162 W cm méret 70-130 kg-ig ideális. 260 mm közép szélesség. 50 – 62 cm terpesztávolság.

A kötés lábméret függő, a használt kötések illetve új kötések menüpontokban választhatsz.

Clear selection
79.900 Ft 54.900 Ft
Hosszúság 157 cm 162 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

Arbor

Hosszúság

157 cm, 162 cm

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.