ARBOR Element 2019

74.900 Ft 59.900 Ft

Igazi all moutain deszka a prémium kategóriát gyártó Arbor márkától, megállja a helyét pályán, erdőben, parkban. Parabolikus rocker (System rocker) felhajlítása könnyíti a kanyar kezdést, valamint a mély hóban úszást. Mindemellett stabil él tartást eredményez. A márka egyedi Grip tech kialakítása jeges körülmények közt is bebiztosítja a tempós, magabiztos száguldást, pörgést forgást.

The System Rocker – speciális rocker profil, ahol a kontakt pontok közel maradnak hóhoz, így a rocker előnyei mellett a camber profil előnyei sem vesznek el. Más szóval könnyed kanyarkezdés és él váltás, porhavas úszás, folyékony pörgések, leakadás mentes slideren csúszás. És mindemellett pontos él tartás mellett lehet vele carvingolni.  Videó itt.

Direction Twin forma, Klasszikus, legváltozatosabb kialakítás, az orr minimálisan hosszabb mint a vége, így nagyobb felhajtó erő összpontosul a hátsó részre, jobban úszik a mély hóban, és könnyebben pattintható el. Mivel minimális a különbség a két vége között, ezért mindkét irányba használható, (switch csúszás).

Közép kemény. (5/10) A lap rugalmassága vagy merevsége nagyban befolyásolja annak stabilitását és kezelhetőségét. Egyszerűen fogalmazva: a közép kemény deszkák jó stabilitást biztosítanak közepesen nagy sebességen, és nagy mozgásszabadságot változatos pálya szakaszokon. Sokoldalú felhasználást biztosít, jól tart tempós csúszásnál, de megfelelően játékos a könnyed irányváltásokhoz. Lágyabb hajlítás a könnyű presszekhez és a flat trükkökhöz megbocsátó freestyle beütéssel. 

Grip Tech Sidecut – 3 különböző szögű oldal kialakítás, melyek természetes metszés pontokat alkotnak. Segítségével sokkal természetesebb módon irányítható a deszka lábujj vagy sarok élen. Ez az ergonomikus kialakítás simább csúszást és könnyedebb él váltásokat tesz lehetővé. Megakadályozza, hogy jeges vagy kemény havas pályán kicsússzon alólunk a deszka.

Mixed Glassing – 3 irányú üvegszál keverve a jól bevált kétirányú üvegszálas szövésel a famag alatt és felett, erős és rugalmas tőle a deszka, a torziós merevség és összsúly növelése nélkül. A legváltozatosabb és sokoldalúbb kialakítás az Arbor palettáján.

Double Barrel I Core LT – Arbor szabványos fa magja üvegszállal erősítve rendkívül megbízható és tartós. 100% -ban fenntarthatóan termesztett nyárfából. Keményfa bambuszrudakkal, a nagyobb rugalmasság “pop” és tartósság érdekében.

Bamboo power ply for extra pop – Teljes famag szerkezet, keményfa bambuszrudakkal, a nagyobb rugalmasság “pop” és tartósság érdekében.

360 Rails – teljes, a deszka elejét és végét is körül ölelő oldalfal szerkezet, mely szintén a strapabíróságához járul hozzá, kevésbé sérül a parkban, elemeken.

Sintered Base: Szinterezett – Ez az talpanyag környezetbarát eljárással készült, toxikus oldószerek alkalmazása nélkül. A kompressziós, edzett amorf UHMW a legkeményebb, leggyorsabb, legjobb waxtartó talpanyag a snowboard iparágban.

4 csavaros kötéssel kompatibilis. Középhaladó – haladó deszka.  Bővebben itt.   Videó kritika itt.    Videó kritika 2 itt.

A 165 centis méret 70-130 kg, max EU 45,5 (305) lábméretig jó. 125,2 cm effektív él hossz. 255,5 mm közép szélesség. 49 – 65 cm terpesztávolság.

A kötés lábméret függő, a használt kötések illetve új kötések menüpontokban választhatsz.

Clear selection
74.900 Ft 59.900 Ft
Hosszúság 165 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • További információk
Márka

Arbor

Hosszúság

153 cm, 165 cm