Arcore Crux A – Matt selyemfényű fekete sisak, kivizöld díszítésekkel

21.290 Ft 16.290 Ft

Puha fülű, sportos férfi  sisak matt selyemfényű fekete felülettel, melyen többféle kivizöld díszítés található: a fülében hímzés, a márkajelzés zöld, valamint a jobb oldalon elhelyezkedő fekete-fehér geometriai mintában is van néhány zöld elem. Zsinórja szürke színű.

Kialakítása nagyon öblös, így a kerek formájú fejre kitűnően illeszkedik. Kicsi siltje designossá teszi a formát, valamint plusz védelmet is nyújt. Puha fülei kivehetőek, belülről fekete, meleg, lélegző, gyorsan száradó plüss anyag fedi; kívülről műbőr teszi ellenállóvá. A külső felületen megjelenő kivizöld és fehér hímzés a hang jobb hallhatóságának kialakítására szolgál.

Elől 2 állítható szellőzője van, a tetején 4; a záráskor fehér betét látszódik a szellőző helyén, mely igazán designossá teszi. A tarkón további 2 fix szellőző van (összesen: 8 db), ezek biztosítják a folyamatos ventillációt.

Belső bélése szintén puha plüss anyagból készült, mely kivehető és mosható, így biztosítva a megfelelő higiéniát. Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. A tarkón tekerős rendszerű méretállítás segíti a sisak pontos illeszkedését. Hátul található a fekete szemüvegrögzítő műanyagból, patentos záródással.

Súlya: 500 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt

Technológiai adatok:

Állítható Szellőzés
A levegő áramlását segítő rendszer tartalmazza a ventillációs csatornákat is. Ezek a szellőzők előre-hátra állíthatók, miközben a külső hőmérsékletet kontrolláljuk.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

All-Mountain sisak
Mivel a síelők is különbözőek így az All-Montain sisakok is hatalmas technológiai és stílus választékot nyújtanak; miközben a komfortról egyáltalán nem kell lemondaniuk. Minden olyan tulajdonság megjelenik e sisakokban, melyekre az All-Mountain síelőknek szüksége van: elégedettek lehetnek a könnyű súllyal, a szellőzőrendszerrel, a megjelenő grafikával… és így tovább.

Clear selection
21.290 Ft 16.290 Ft
Sisak méret S/M (52-57) L/XL (58-62) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Puha fülű sportos férfi  sisak matt fekete felülettel, kis siltes résszel  elől, két oldalán a fülek rögzítő szalagja szürke ,a tarkórészen jobb oldalon szürke- kivizöld-fehér apró kockák díszítik, a bal oldalon a fül részét színesíti zöld betét, 1 fix és 5 zárható szellőzője van, elől a párnázott pánt csattal zárul, hátul szemüvegtartó patentos rögzítővel, tekerhető méretállítás, kemény héj technológia, súlya: 500 gr, EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt

 

Márka

Arcore

Sisak méret

S/M (52-57), L/XL (58-62)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.