ARCORE Echelon U9A – Matt Fekete, Visoros sisak – S2 Szemüveggel, In-Mold technológiával!

48 990 Ft 40 990 Ft

Kifejezetten mutatós, sportos a matt fekete színével, és nagyon kevés szürke díszítő feliratával; zsinórja is fekete. Egy sisakban több funkció is rendelkezésre áll: együtt a sisak és a szemüveg, valamint a szürke lencse (S2 kategória) napos időjárásban viselhető.

Kialakítása öblös, ezáltal a kerek fejtípusra kifejezetten illeszkedő, nagyon kényelmes freeride sisak. Puha fülrésszel, melyet belülről lélegző, meleg, ellenálló anyag fed, kívülről lyukacsos műbőr védi. A fül V formájú kialakítása a pontosabb illeszkedést szolgálja. A fülek középen ki vannak könnyítve, hogy a hallás a sisak viselése mellett is tökéletes legyen.

6 rácsozott designú, hátul 8 hasonló, de nagyobb méretű szellőző található, melyek biztosítják a ventillációt.

Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél.

A legfejlettebb ultrakönnyű IN-MOLD technológia jellemzi: az EPS és ABS héjak a biztonságot és a könnyű súlyt eredményezik. Belső bélése kivehető és mosható, meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó anyagból készült.

Súlya: 530 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Szemüvege: rögzített, lecsavarozható, panoráma látóterű szemüveggel.
Lencse: Füstszínű, Ezüst tükrös
UV védelemmel és köd- és páramentesítő bevonattal ellátott, anyaga polycarbonát.
Kategória: S2 (napos időben használható)
EN 174 Okt. 2011 Standard védelmi szabvány alapján készült.

A fekete sisak az ezüst lencsével forgalmazott, de narancssárga cserelencse is kapható hozzá!
Ezüst
Narancs

(A sisak méretéhez megfelelő szemüveg méretet válassza!)

Technológiai adatok:

In-Mold Light Technology – In-Mold könnyű technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének.

Optimalizált hangrendszer
A fülek optimalizált hangrendszerrel vannak felszerelve. Ez a technológia optimális hallásminőséget biztosít, ugyanolyat, mintha nem viselnénk sisakot. A fülnyílás szabaddá válik egy nyitott csatornának köszönhetően, mely finoman bélelt, ezzel szabaddá teszi a hang áramlását miközben a levegő áramlása korlátozott.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

V alakú fül kialakítás
A  fülvédők V alakú formájukkal kiváló komfortot biztosítanak. A belső kialakítás megakadályozza a fülek nyomását, anyaga puha szőrmés hatású, gyorsan száradó, antibakteriális, lélegző anyag. Egész napra maximális kényelmes viselet.

Visoros sisak
A Visor sisakok használata sokkal könnyebb, mint a sisak és szemüveg külön használata. A panoráma szemüvegnek köszönhetően a sportoló egy igazán óriási látómezőt élvezhet, mely védi a szemét a hideg levegőtől, anélkül, hogy a stílus terén kompromisszumot kötne. Az ívelt formájú Visor tökéletesen passzol a sisakhoz, mely egyedülálló, modern és elegáns kinézetet biztosít.

FreeSki sisak
Ha a freeride és freestyle kedvelője vagy, ugratni szeretsz vagy kanyarokat róni a friss porhóban, vagy a hegygerincre mászni, akkor válaszd a FreeSki stílusú sisakot. Formája, szellőzése, könnyű súlya és számos más tulajdonsága a legjobb komfortot, stílust és biztonságot adja.

Clear selection
48 990 Ft 40 990 Ft
Sisak méret M/L (53-58) L/XL (58-61) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Puha fülű sportos férfi/unisex sisak, matt fekete felülettel, elől kis siltes résszel, UVB/UVA védelemmel ellátott, a síszemüveget helyettesítő rögzített szemüveggel.   Puha, kényelmes bélés, levehető fülvédők, állítható méretállás, kemény héj technológia. EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt. Akinek az átlagnál keskenyebb a homlokszélessége annak könnyen elállhat, szélesebb fejre jobban passzol.

Rögzített, levehető, dupla rétegű, panoráma látóterű szemüveggel.
Lencse: Füstszínű – kategória: S3 (napos időben ajánlott)
Cserelencsék kaphatóak!

 

Márka

Arcore

Sisak méret

M/L (53-58), L/XL (58-61)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.