ARCORE Edge D – Matt fekete alapon pink díszítéssel

21.900 Ft 16.500 Ft

Puha fülű, sportos női sisak matt fekete felülettel, melynek egyedüli díszítője a pink szín megjelenése a márkajelzésben, a szemüvegrögzítőn ; és a zsinórok is pinkek.  A sisak tapintása bársonyos, finom fogású, mégis ellenálló; magas minőséget takar. Elől és körben fekete plusz paszpól szegélyezi, mely a saját anyagából készült.

Kialakítása öblös, így a kerek formájú fejre kitűnően illeszkedik; elől szélesebb homlokhoz igazodik, hátrafelé irányban áramvonalas. Az egyszerű sisak felülete a design vonalakkal tagolttá válik.

Puha fülei kivehetőek, belülről fekete, meleg, lélegző, gyorsan száradó fleece anyag fedi; kívülről műbőr és légáteresztő anyag teszi ellenállóvá. A fül magasságában a kialakítás a hang jobb hallhatóságát szolgálja.

Elől 2 állítható szellőzője van, a tetején 2; hátul további 2 fix szellőző (összesen: 6 db), ezek biztosítják a folyamatos ventillációt.

Belső bélése szintén puha plüss és mesh anyagból készült, mely biztosítja a megfelelő szellőzést és higiéniát. Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. A tarkón tekerős rendszerű méretállítás segíti a sisak pontos illeszkedését, mely beágyazódik egy, a tarkót védő lélegző anyagba.  Hátul található a fekete-pink szemüvegrögzítő műanyagból, patentos záródással.

Súlya: 600 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt

Technológiai adatok:

Állítható Szellőzés
A levegő áramlását segítő rendszer tartalmazza a ventillációs csatornákat is. Ezek a szellőzők előre-hátra állíthatók, miközben a külső hőmérsékletet kontrolláljuk.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

All-Mountain sisak
Mivel a síelők is különbözőek így az All-Montain sisakok is hatalmas technológiai és stílus választékot nyújtanak; miközben a komfortról egyáltalán nem kell lemondaniuk. Minden olyan tulajdonság megjelenik e sisakokban, melyekre az All-Mountain síelőknek szüksége van: elégedettek lehetnek a könnyű súllyal, a szellőzőrendszerrel, a megjelenő grafikával… és így tovább.

Clear selection
21.900 Ft 16.500 Ft
Sisak méret S (55-56) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Matt fekete alapszínű, sportos sisak lila pánttal, piros színű csattal. Tarkóján műanyag méretállító vastagon párnázva, áll alatt állítható csat található. Bélése kényelmes, lélegző. A puha 2 fülpárna hőtartó, lélegző, kivehető. 2 állítható és 4 fix szellőző nyílás biztosítja a ventillációt. Hátul patentos gumipánt található a síszemüveg pántjának rögzítéséhez. Kemény héj technológia jellemzi.

Súlya: 600 gramm

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt bukósisak

Márka

Arcore

Sisak méret

S (55-56)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.