ARCORE Tanto W8A – Fényes fehér alapon pink/türkizkék díszítésű – In-Mold technológiával!

15 900 Ft 10 900 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sisak egyszerű, könnyű súlyú és nőies. Fényes fehér felülete design vonalakkal díszített. Oldalain pink és türkizkék inda minták találhatók, fehér zsinórok díszítik.

Kialakítása öblös, kényelmes. Levehető füleit belülről pink, lélegző, meleg anyag fedi. Külső részén fehér légáteresztő anyag található. Fülrésze V formájú kialakításával tökéletesen védi a füleket.

Felső részén 3 fix szellőző nyílás található, melyek biztosítják a folyamatos ventillációt.

Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél, mely külön áll a belső béléstől. Hátul található a szemüvegrögzítő műanyagból, patentos záródással.

A nagyon fejlett védelmet nyújtó In-Mold technológiával készült, melyben az EPS és az ABS héj biztosítja az ütésállóságot és a könnyű súlyt. Belső bélése kivehető és mosható, félbélés, nem teljesen fedi a sisak belsejét; meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó anyagból készült.

Súlya: 350 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Technológiai adatok:

Ultra könnyű In-Mold technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének. E technológiával készült sisakok súlya 350-470 gramm között vannak.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

V alakú fül kialakítás
A  fülvédők V alakú formájukkal kiváló komfortot biztosítanak. A belső kialakítás megakadályozza a fülek nyomását, anyaga puha szőrmés hatású, gyorsan száradó, antibakteriális, lélegző anyag. Egész napra maximális kényelmes viselet.

All-Mountain sisak
Mivel a síelők is különbözőek így az All-Montain sisakok is hatalmas technológiai és stílus választékot nyújtanak; miközben a komfortról egyáltalán nem kell lemondaniuk. Minden olyan tulajdonság megjelenik e sisakokban, melyekre az All-Mountain síelőknek szüksége van: elégedettek lehetnek a könnyű súllyal, a szellőzőrendszerrel, a megjelenő grafikával… és így tovább.

Clear selection
15 900 Ft 10 900 Ft
Sisak méret XS/S (50-56) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Könnyű, junioroknak ajánlott sisak. Puha fülű dekoratív  sisak fényes fehér felülettel, két oldalán és hátul pink-türkiz  viráginda minta díszíti, 3 fix szellőzője van, elől a párnázott pánt csattal zárul, hátul  szemüvegtartó patentos rögzítővel, beágyazott tekerhető méretállítás:, ragasztott technológia, súlya: 350 gr, EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

 

Márka

Arcore

Sisak méret

XS/S (50-56)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.