ARCORE Twin A 2 – Matt fehér/élénk lila Hybrid sisak – In-Mold technológiával!

31 990 Ft 24 990 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sportos női sisak különös megjelenésű az alsó és felső rész különböző színe és a felső rész siltje miatt. A silt nem csupán design, hanem védelmet is nyújt. Egyedülálló kombinációja jelenik meg a felső rész fehér színének és a lila szellőző nyílásokat záró betéteknek. A sisak teljes alsó fele élénk szép lila, melyen a márkajelzés megjelenik. A zsinórok türkizkék színűek, mely visszaköszön a szemüvegrögzítő gumiban is.

Kialakítása belül öblös, mégis áramvonalas, így a kerek fejre ugyanúgy jól passzol, mint ahogy a keskeny arcot körbefogja. Nagyon kényelmes FreeSki sisak. Levehető füleit belül fekete plüssös fogású, lélegző, meleg anyag fedi, kívül műbőr és lélegző anyag teszi ellenállóvá. A fülrész kialakítása a hang jobb hallhatóságát szolgálja.

Felső részén 12 állítható szellőző található, mely nyitott állapotban félig fedi a szellőzőnyílásokat, zárt állapotban teljes fedéssel lila díszítést is ad. Hátul a kétféle technológiájú rész találkozásánál 2, a tarkón további 2 szellőző található, valamint a silt is 2 szellőzőt tartalmaz (összesen 18 db), amelyek biztosítják a ventillációt.

Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél, melyet belülről a bélés is fed.

A legfejlettebb védelmet nyújtó In-Mold technológiával készült, melyben az EPS és ABS héj biztosítja az ütésállóságot és a könnyű súlyt. Belső bélése plüssös, fekete színű kivehető és mosható, meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó anyagból készült. Hátul türkizkék gumipánt rögzíti a szemüveget. Kiváló technikai tulajdonságai és olcsó ára miatt nagyon közkedvelt.

Súlya: 500 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Technológiai adatok:

Ultra könnyű In-Mold technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének. E technológiával készült sisakok súlya 350-470 gramm között vannak.

Optimalizált hangrendszer
A fülek optimalizált hangrendszerrel vannak felszerelve. Ez a technológia optimális hallásminőséget biztosít, ugyanolyat, mintha nem viselnénk sisakot. A fülnyílás szabaddá válik egy nyitott csatornának köszönhetően, mely finoman bélelt, ezzel szabaddá teszi a hang áramlását, miközben a levegő áramlása korlátozott.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

Állítható Szellőzés
A levegő áramlását segítő rendszer tartalmazza a ventillációs csatornákat is. Ezek a szellőzők előre-hátra állíthatók, miközben a külső hőmérsékletet kontrolláljuk

FreeSki sisak
Ha a freeride és freestyle kedvelője vagy, ugratni szeretsz vagy kanyarokat róni a friss porhóban, vagy a hegygerincre mászni, akkor válaszd a FreeSki stílusú sisakot. Formája, szellőzése, könnyű súlya és számos más tulajdonsága a legjobb komfortot, stílust és biztonságot adja.

Clear selection
31 990 Ft 24 990 Ft
Sisak méret S/M (54-58) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kialakítása révén szinte minden fejtípusra illeszkedő, nagyon kényelmes sisak.Puha fülű sportos , kifejezetten mutatós unisex sisak matt fehér és lila  felülettel, elől kis siltes résszel; fölső része matt fehér, melyen a szellőzők többsége található, alsó része matt lila, fülrészen türkiz színű kötő és műbőr borítás 4 fix és 12 további szellőző biztosítja a ventillációt, elől a párnázott pánt csattal zárul, hátul szemüvegtartó patentos gumi rögzítővel, tekerhető, beágyazott  méretállítás, a legfejlettebb  in mold és kemény héj technológia jellemzi, súlya: 500 gr, EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

 

Márka

Arcore

Sisak méret

S/M (54-58)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.