ATOMIC Redster XTi 2020

99 900 Ft 84 900 Ft

Kiváló állapot!

A Redster XTi egyedül álló krossz sí modell, az Atomic Redster szériából (az X7 megfelelője). Anyag szerkezetre és alkalmazott technológiák szempontjából ugyan azt tudja mint a Redster verseny lécek, viszont all mountain geometriájú. Olyanok számára készült, akik nem akarnak az SL vagy GS lécek közül választani, hanem egy általánosabb, nem csak biliárd asztal simaságú pályán használható, sokoldalú lécet keresnek. Multi rádiusz kialakítása az SL és GS lécek legjavát nyújtja, kis íven kanyarodik ha nagyon döntjük, nagy íven ha picit. Oldalfalas, titán lapos szerkezete páratlan stabilitással ruházza fel. Haladó síelők számára.

156 cm R13,3 (113/70/100,5)

Tudásszint: 
Clear selection
99 900 Ft 84 900 Ft
Hosszúság 156 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • Leírás
  • További információk

Kiváló állapot!

A Redster XTi egyedül álló krossz sí modell, az Atomic Redster szériából (az X7 megfelelője). Anyag szerkezetre és alkalmazott technológiák szempontjából ugyan azt tudja mint a Redster verseny lécek, viszont all mountain geometriájú. Olyanok számára készült, akik nem akarnak az SL vagy GS lécek közül választani, hanem egy általánosabb, nem csak biliárd asztal simaságú pályán használható, sokoldalú lécet keresnek. Multi rádiusz kialakítása az SL és GS lécek legjavát nyújtja, kis íven kanyarodik ha nagyon döntjük, nagy íven ha picit. Oldalfalas, titán lapos szerkezete páratlan stabilitással ruházza fel. Haladó síelők számára.

Profil

Active Camber – 100% camber profilja a gyors szlalom íven maradást szolgálja.

Multi Radius Sidecut – Cross geometriával rendelkezik, az óriás-szlalom és a szlalom között félúton, ami jó mind a rövid, mind a hosszú kanyarodáshoz. Ezt a formát úgy választották, hogy a sí nagyon mozgékony legyen, megkapj mindent, amire szükséged van a pálya meghódításához, egész szezonban!

Keskeny geometria  – A léc dereka 70mm, vagy alatt keskenynek számít. Ez a fajta kialakítás a haladó lécekre jellemző, kisebb súrlódás, gyorsabb élváltások, összességében nagyobb sebesség jellemzi. Ebből következően leginkább kezelt pályán érzi jól magát.

Szerkezet

Power Woodcore – Kemény tölgy és könnyű nyárfa kombinációja. Stabil, sportosan hajlik, a nagy teljesítményű síléceknél alkalmazzák.

Titanium Powered – 2 titán réteggel erősített kialakítás, egy a famag alatt, egy fölötte. Nagy tempó mellett is megfelelő stabilitást biztosít, akár a jeges, kifagyott kemény havas szakaszokon is.

Full Sidewall – Teljes oldalfal – A sí teljes hosszában végigfut a pontos irányíthatóság és stabilitás érdekében.

World Cup Base Finish – Magas molekula sűrűségű talpanyaga a világkupára gyártott léceknél is használatos, sokáig tartja a waxot és villám gyorsan gyorsul.

Atomic Edges – Az atomic élek acélból ötször annyira kopásállóak, mint a szokásos acélok, a szilárdság és a tökéletes tapadás érdekében.

Kötés

Atomic FT 12 GW – Gyorskötés, DIN12, 257-380 külső mm-es cipőt fogad, GripWalk kompatibilis, FlexTrak platni

Méretek

156 cm R13,3 (113/70/100,5)

163 cm R14 (114,5/70/102)

Video

More info

Test

Márka

Atomic

Minimum nehézség

5

Maximum nehézség

9

Hosszúság

156 cm, 163 cm