BLIZZARD Profi 164006 – Fekete alapon kivi csíkozású technikai zokni

4.690 Ft

A fekete alapon szürke betétes sízoknit kivi csíkok díszítik; a Blizzard név és márkajelzés is kivivel van bele hímezve. Sportos, attraktív megjelenésű technikai zokni.
A bélés anyaga MerinoSilverWool, azaz merinói ezüstszálas gyapjú, mely a kiváló minőségű legmelegebb gyapjút és ezüst ionokat tartalmazó poliamid szálak keveréke. Ez az anyagszerkezet kitűnő hőszigetelő tulajdonságot biztosít a jó szellőzés és az ezüst antibakteriális hatása mellett (megszünteti a kellemetlen szagokat).

A zokni sípcsont-, boka-, sarok-, talp- és lábujj részének puhábbá tételéhez plüss polipropilént és ezüst ionokat tartalmazó MerinoClimaWell anyagot tartalmaz. Ez az anyag megakadályozza a gombák szaporodását, segít megőrizni a bőr természetes mikroklímáját.  Az anyagok összeállítása a kifinomult műszaki megoldásokkal együtt olyan funkcionális egységet alkotnak, ami a lábat melegen és izzadságtól mentesen, a bőr felszínét szárazon tartja.

Funkcionális zónák: megerősített védelem a sípcsontnál, az achillesnél, a bokánál és a nagylábujjaknál. Rendkívül rugalmas szabás, rugalmas lábfejrész és szalagok a tökéletes illeszkedés érdekében, talppárnázás.

Anyagösszetétel: 32% SilverWool 30% ClimaWell 28% Polypropylen 10% Elastan

Méretek:  35-38 | 39-42 | 43-46 |

Clear selection
4.690 Ft
Sízokni méret gyári 35-38 39-42 43-46
Clear selection
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

Blizzard

Sízokni méret gyári

35-38, 39-42, 43-46

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.