Bollé Volt 21506 – Blue Graffiti – Fényes kék keretes gyerek síszemüveg – Sunny Weather (S3)

10 490 Ft

M méret: szélesebb méretállású, normál arcformához.

Kerete fényes kék, kialakítása sportos, dinamikus az élek kidolgozása miatt. A lencsék narancsos színe attraktívvá teszi viselőjét. Bármilyen ruhadarabbal jól kombinálható. Pántja kék színű, citromsárga hímzett márkanévvel, a graffitis minták mellett. Színe és mintája miatt minden gyermek szívesen viseli.

S3 – Sunny Weather
Átlagos napsütéses időjárási viszonyokhoz kifejlesztve. Az Bollé S3 kategóriájú lencséi narancssárga színűek, így védelmet és tökéletes, éles, kontrasztos képet biztosítanak. 100% UV szűréssel rendelkeznek, mint minden Bollé által forgalmazott lencse. Az UV sugarak elleni védelem elengedhetetlen. A síszemüvegek megvédik a szemét a károsodástól. 

Technológia
A legújabb technológiák és a modern anyagok kombinációjának felhasználása. Az ergonómiai tervezés, bőrbarát anyagok és átgondolt kialakítás biztosítja a tökéletes és optimális viselési komfortot. A keret poliamid és poliuretán, míg a lencsék polikarbinát anyagból készülnek. 

2 LENS
A speciálisan kifejlesztett polykarbonát lencsék magas fokú törésbiztonságot nyújtanak az Ön szeme védelmében. A Bollé síszemüvegeket úgy tervezték, hogy megóvják szemeit a napsugárzás, a hó és a szél hatásaival szemben. A dupla lencse felépítése egyesíti a különböző anyagok előnyeit: míg a polykarbonát lencse a legmagasabb biztonságot nyújtja, addig a másik lencse a levegőkamrával együtt megakadályozza a bepárásodást és gondoskodik a zavarmentes látásról. 

VENTILATIONS
A Bollé szemüvegek több szellőző zónával vannak ellátva, így már nem csak a dupla lencsék hanem ezek a zónák is megakadályozzák a párásodást. Ehhez hozzájárul a lencse belsőüvegén egy nedvességabszorbáló réteg is, mely védelmet biztosít a páraképződés ellen és zavartalan látást tesz lehetővé. 

ANTIFOG
A lencsék belső része egy speciális réteget is tartalmaz, ami szintén csökkenti a páraképződés megjelenését.

SIZE
Fontos, hogy a szemüveg alakját az arc és az orr szélességéhez igazítsuk. A Bollé többféle méretű és stílusú kínálattal rendelkezik annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját igényeihez és arcformájához illőt.

FOAMS – 2 rétegű
A maximális kényelem és illeszkedés érdekében a szemüvegek kényelmes habrétegekkel vannak ellátva. Ezek több rétegűek lehetnek, melyeket puha fleece anyag borít.

HELMETFIT
A Bollé síszemüvegek bukósisakkal együtt is hordhatóak. A szemüvegek pántjának kialakításának köszönhetően nem csúsznak le, jól illeszkednek bármely sisakhoz és sisakkal való hordásuk esetén is szilárdan fekszenek az arcon. A szemüveget az állítható gumipánttal tudja a megfelelő méretre állítani.

Lencseszín: Narancssárga (Citrus Gun)
Kategória: S3 (napsütéses időben ajánlott)

Elfogyott

Kategória: Címke:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Fényes kékes keret, színes pánt, citrus dark lencse, arcvédő szivacs, Optimális pántkiképzés a sí sisakokhoz, Párásodás ellen védett,kétrétegű lencse.

Lencse kategória: S3 (citrus dark)

További információk a lencséről angolul itt:bolle lenses

Márka

Bollé

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.