BURTON Radius 2019 150

44.900 Ft

Kiváló állapot!

Famagos, oldalfalas snowboard kezdő – középhaladó tudásszinthez. Flat profil enyhe Rocker felhajlítással. Puha/közép kemény lap, igazi felhasználóbarát, megbocsájtó a hibás technikákkal szemben. 

Flat-Top lapos közép rész, a végein rocker kikönnyítéssel. A lapos középrész a lábak között stabilitást, folyamatos él kontrollt, jobb egyensúlyozást jelent. Az elején és végén található rocker kirúgás leakadás mentességet és játékosságot jelent számodra. Ez a kialakítás megkönnyíti a forgásokat, él váltásokat és kiemelkedő stabilitást nyújt kontrollált csúszás mellett. Carvingolás közben remekül rögzíthető (lockolható) az éle, szépen bele lehet ülni a kanyarokba. A végein pont annyi a felhajlítás hogy akkor se akadjunk le, ha még csak most tanuljuk a boardozást.

Cruise Control’s convex base – Rendkívül megbocsájtó kialakítás, szinte nullára csökkenti a leakadás esélyét. Így hozzá járul a magabiztos csúszáshoz, gyors fejlődéshez.

A láb alatti részen Frostbite Edges élei masszív él tartást nyújtanak mikor szükséges, ugyanakkor kemény havas pályán nem akadsz fel velük.

True twin forma, így mindkét oldalt lehet gyakorolni, könnyedén lehet vele 180-at, 360-at fordulni, vagy ugratni. 

Burton 3D 3X3 csavarral rakható rá a kötés. 

A 150 centis lap 50-85 kilóig, max eu43 (285) lábméretig jó.

A kötés lábméret függő, a használt kötések illetve új kötések menüpontokban választhatsz.

 

Clear selection
44.900 Ft
Hosszúság 150 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • További információk
Márka

Burton

Hosszúság

150 cm