Cairn Astro Junior – Fekete, ezüst díszítésű junior sisak

9 900 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sisak sportos megjelenésű. A sisak tapintása olyan, mintha a matt műanyag gumis bevonattal rendelkezne; ellenálló, magas minőséget takar. Egyszínű megjelenését a műanyag rátéttel kiemelt ezüst színű logók a füleken, a fémes fix szellőzők a fejrészen, valamint a díszítő szellőzők törik meg.

AllMountain sisak. Füleit fekete, puha fogású, lélegző, meleg anyag fedi.

Felső részén, elől és hátul 3 fix szellőző nyílás található; e nyílások ezüst, apró fémes kinézetű ráccsal béleltek; ezek biztosítják a folyamatos ventillációt.

Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél. Hátul található a fekete szemüvegrögzítő gumírozott anyagból, patentos záródással.

A sisak héja biztosítja az ütésállóságot, a hosszantartó strapabíróságot és védelmet. Bélése meleg, mosható, puha, gyorsan száradó anyagból készült.

Súlya: 500 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Technológiai adatok:

Wheel Fit – Pontos méretállítás
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

Thermo Flow
A levegő áramlását segítő rendszer tartalmazza a ventillációs csatornákat is. Ezek a szellőzők előre-hátra állíthatók, miközben a külső hőmérsékletet kontrolláljuk.

All-Mountain sisak
Mivel a síelők is különbözőek így az All-Mountain sisakok is hatalmas technológiai és stílus választékot nyújtanak; miközben a komfortról egyáltalán nem kell lemondaniuk. Minden olyan tulajdonság megjelenik e sisakokban, melyekre az All-Mountain síelőknek szüksége van: elégedettek lehetnek a könnyű súllyal, a szellőzőrendszerrel, a megjelenő grafikával… és így tovább.

Gyerek és junior sisak
Gyerekkorban legalább olyan fontos a technikai felszerelés, mint a felnőttkorban. Fontos, hogy a sisak megvédje gyermekeinket az esésektől és a sokkoktól, miközben tanulják a havas sportokat. Az ellenálló képesség, a könnyű súly, a stílus vagy a grafika… mind-mind lehetséges és megtalálható e technikai kiegészítőkben.

Clear selection
9 900 Ft
Sisak méret M Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Fekete rugalmas műanyag héj, elöl, oldalt és hátul szellőző nyílásokkal. Hátul kis patentos gumipánt található a síszemüveg pántjának rögzítéséhez. Fülénél flexibilis, puha anyagból készült. Állánál párnázott, műanyag csattal ellátott pánttal. A sisak a tarkónál elhelyezett kis  beágyazott tárcsával többféle méretre is beállítható.

Méretek: M (54-55)

Márka

Cairn

Sisak méret

M

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.