CAIRN Eclipse Rescue – Matt Fekete, Visoros (SPX3000 – Blue Ium) – Recco Lavinajelzővel

52.990 Ft

A matt fekete színe miatt minden ruhadarabhoz, színhez és mintához jól passzol. Egy sisakban több funkció is rendelkezésre áll: együtt a sisak és a szemüveg, valamint a komfortos lencse.

Kialakítása révén szinte minden fejtípusra illeszkedő, nagyon kényelmes freeride sisak. Puha fülrésszel, melyet OSS technikával alakítottak ki, hogy a hallás a sisak viselése mellett is tökéletes legyen. Felső részén 8, a tarkónál 2 szellőző található, melyek biztosítják a ventillációt. Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél.

A legfejlettebb ultrakönnyű dupla IN-MOLD technológia jellemzi. Belső bélése kivehető és mosható, meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó anyagból készült.  RECCO Systemmel (lavinajelzővel) ellátva a maximális biztonságért.

Súlya: 490 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Szemüvege: rögzített, lecsavarozható, panoráma látóterű szemüveggel.
Lencse: Füstszínű, Kék tükrös
Kategória: S3 (mindenféle időjárásban ajánlott)

Technológiai adatok:

In-Mold Light Technology – In-Mold könnyű technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének. E technológiával készült sisakok súlya 350-470 gramm között vannak.

OSS – Optimized Sound System – Optimalizált hangrendszer
A fülek optimalizált hangrendszerrel vannak felszerelve. Ez a technológia optimális hallásminőséget biztosít, ugyanolyat, mintha nem viselnénk sisakot. A fülnyílás szabaddá válik egy nyitott csatornának köszönhetően, mely finoman bélelt, ezzel szabaddá teszi a hang áramlását miközben a levegő áramlása korlátozott.

RECCO System
Lavinajelző rendszerrel van ellátva a sisak, mely az Európa síterepein ismert Recco rendszerhez tartozik. Ez a kétrészes technológia tartalmazza a Recco reflektort, mely integrálva van a sisakba. Másik része a Recco detektor, melyet világszerte 800 szervezet, mentőcsoport használ. Így a Recco rendszer hajszálpontosan képes lokalizálni a helyszínt és az esetleges áldozatot.

Wheel Fit – Pontos méretállítás
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

V-Fit design – V alakú design
A Cairn fülvédők V alakú formájukkal kiváló komfortot biztosítanak. A belső kialakítás megakadályozza a fülek nyomását, anyaga puha szőrmés hatású, gyorsan száradó, antibakteriális, lélegző anyag. Egész napra maximális kényelmes viselet.

 

Clear selection
52.990 Ft
Sisak méret L (59-61) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kialakítása révén szinte minden fejtípusra illeszkedő, nagyon kényelmes sisak. Puha fülrésszel, melyet OSS technikával alakítottak ki, hogy a hallás a sisak viselése mellett is tökéletes legyen.  Kifejezetten mutatós sisak matt fehér felülettel, fölső részén található a szellőzők többsége, amelyek biztosítják a ventillációt. Elől a párnázott pánt csattal zárul, tekerhető, beágyazott  méretállítás a tarkórésznél, a legfejlettebb ultrakönnyű dupla IN-MOLD és kemény héj technológia jellemzi, melyet RECCO Systemmel (lavinajelzővel) láttak el. Belső anyaga antibakteriális polyesterből van, kivehető és mosható.Lencséje UVB/UVA sugárzás ellen védik a szemeket. Kényelmes, biztonságos és meleg viseletet biztosít.

Súlya: 490 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Rögzített, levehető, panoráma látóterű szemüveggel.
Lencse: Füstszínű, Ezüst tükrös
Kategória: S3 (napos, fényes időben ajánlott)

Márka

Cairn

Sisak méret

L (59-61)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.