CAIRN Electron Visor – Matt Narancssárga – Szemüveggel

49.990 Ft 43.990 Ft

Kifejezetten mutatós a matt narancssárga színével. Egy sisakban több funkció is rendelkezésre áll: együtt a sisak és a szemüveg, valamint a 3-as kategóriájú lencse sokoldalúsága, mely a legtöbbféle időjárásban megfelel a külső körülményeknek.

Kialakítása révén szinte minden fejtípusra illeszkedő, nagyon kényelmes freeride sisak. Puha fülrésszel, mely V formájú kialakításával tökéletesen védi a füleket; V-Fit Design szerint készült. Felső részén 8, a tarkónál 2 szellőző található, elől 2 további állítható szellőző van, melyek biztosítják a ventillációt.

Elől a párnázott pánt csattal zárul, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél, hátul patentos-műanyagos szemüvegpánt-rögzítő található.

A legfejlettebb ultrakönnyű dupla IN-MOLD technológia jellemzi. Belső bélése kivehető és mosható, meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó anyagból készült.

Súlya: 450 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Szemüvege: rögzített, lecsavarozható, panoráma látóterű szemüveggel.
Lencse: Füstszínű, Ezüst tükrös
Kategória: S3 (mindenféle napsütésben – ködben- ajánlott)

Technológiai adatok:

In-Mold Light Technology – In-Mold könnyű technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének. E technológiával készült sisakok súlya 350-470 gramm között vannak.

Wheel Fit – Pontos méretállítás
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

V-Fit design – V alakú design
A Cairn fülvédők V alakú formájukkal kiváló komfortot biztosítanak. A belső kialakítás megakadályozza a fülek nyomását, anyaga puha szőrmés hatású, gyorsan száradó, antibakteriális, lélegző anyag. Egész napra maximális kényelmes viselet.

Air control – levegőszabályozás
Minden sisak fel van szerelve szellőzőnyílásokkal, hogy biztosítsák a jó lélegzőképességet.  A legtöbb esetben ezek a szellőzőnyílások állíthatóak, hogy használójuk szabályozni tudja a levegő áramlást a külső kondícióktól függően.

 

Clear selection
49.990 Ft 43.990 Ft
Sisak méret M (57-58) L (59-60) Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Puha fülű sportos unisex sisak, puha, kényelmes kivehető/mosható bélés, levehető fülvédők, állítható méretállás, kemény héj technológia, Az elején zárható szellőzők, hátulján szemüvegtartó pánt.

Rögzített, levehető, dupla lencsés, panoráma látóterű szemüveggel.

Lencseszín: Ezüst tükrös
Kategóra: S3 (Napsütéses, fényes időben ajánlott)

Márka

Cairn

Sisak méret

M (57-58), L (59-60)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.