Cairn Scoop CLX3000 IUM Neon Blue (8173) – Matt kék keretes, cilinderes gyerek síszemüveg – All Weather (Cat.3.)

15 490 Ft

 

6-12 évesnek ajánlott méret: normál, közepes méretállású.

Kerete matt neon kék színű, melyet a lencsék szivárvány színű bevonata tesz izgalmassá, attraktívvá. Pántja kék színű, narancssárga hímzett márkajelzés és márkanév jelenik meg rajta. Letisztult stílusa miatt minden ruhadarabhoz jól illik. 

CLX
A Cairn CLX (cilinderes) hengeres, 2 dimenzióban görbült lencséket jelent. Ultra széles, nagyobb panoráma látóteret kínálnak, mint a gömb alakú, szférikus lencsék.

SPX3000 / CLX3000 Cat.3.

A Cairn 3. kategóriájú lencséi optimális védelmet nyújtanak napos időben. Silver Mirror vagy színes, ún. REVO (Ium) külső bevonattal is kaphatóak. A lencse alapszíne narancssárga, amely éles és kontrasztos látást garantál még akkor is, ha éppen felhős az ég. Ezek a lencsék nagyon sokoldalúak és kényelmesek a szem számára, még vegyes időjárás esetén is. 100% UV szűréssel rendelkeznek, mint minden Cairn által forgalmazott lencse.

2 LENS
Minden Cairn szemüveg kettős lencsével van felszerelve. A két réteg között légréteg van, amely szabályozza a belső és külső hőmérsékleti különbséget, ezáltal korlátozva a pára képződését.

VENTILATIONS
Egyes lencsék a felső részükön szellőzőnyílásokkal rendelkeznek. A keret szellőzőnyílásaival együtt ezek a szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő légáramlást a szemüvegben, és megelőzik a párás közeg kialakulását.

ANTIFOG
A lencsék belső része egy speciális réteget is tartalmaz, ami szintén csökkenti a páraképződés megjelenését.

SIZE
Fontos, hogy a szemüveg alakját az arc és az orr szélességéhez igazítsuk. A Cairn többféle méretű és stílusú kínálattal rendelkezik annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját igényeihez és arcformájához illőt.

FOAMS – 2 rétegű
A maximális kényelem és illeszkedés érdekében a Cairn szemüvegek kényelmes habrétegekkel vannak ellátva. Lehetnek 3 rétegűek és 2 rétegűek, melyeket puha fleece anyag borít.

Lencseszín: Narancssárga, REVO réteg (szivárvány tükröződés)
Kategória: Cat.3. (minden időben ajánlott)

1 készleten

Kategória: Címke:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

6-12 éveseknek ajánlott. Duplalencsés, páramentesítő bevonattal, Foncsorozott (Tükröződő bevonat a lencsén), Szellőző nyílás a lencsén. Flash Mirror technológia, amely visszaveri a hirtelen felvillanó fényeket. 100% UVA / UVB védelem. Kétrétegű szivaccsal.

Lencseszín: Barna / Piros-sárga tükröződéssel (Flash Mirror)
Kategória: S3 (napsütéses időben ajánlott)

Márka

Cairn

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.