Cébé SuperBionic Red Square – Light Rose Flash Gold – Fényes fekete keretes, tükrös junior síszemüveg – Sunny/Cloudy Weather (S2)

13 760 Ft

10-14 évesnek ajánlott méret: normál, közepes méretállású.

Kerete fényes fekete színű, melyet a lencsék lilás bevonata tesz izgalmassá, attraktívvá. Pántja fekete, piros kockás mintájú, fehér nyomott márkajelzés és márkanév jelenik meg rajta. Letisztult stílusa miatt minden ruhadarabhoz jól illik. 

S2 – Sunny/Cloudy Weather
Vegyes időjárási viszonyokhoz kifejlesztve. A 2. kategóriájú lencsék rózsaszín színűek, így védelmet és tökéletes, éles, kontrasztos képet biztosítanak. Gold Mirror réteggel vagy szimpla rózsaszín színben kaphatóak. 100% UV szűréssel rendelkeznek.

2 LENS
Minden Cébé szemüveg kettős lencsével van felszerelve. A két réteg között légréteg van, amely szabályozza a belső és külső hőmérsékleti különbséget, ezáltal korlátozva a pára képződését.

VENTILATIONS
Egyes lencsék a felső részükön szellőzőnyílásokkal rendelkeznek. A keret szellőzőnyílásaival együtt ezek a szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő légáramlást a szemüvegben, és megelőzik a párás közeg kialakulását.

ANTIFOG
A lencsék belső része egy speciális réteget is tartalmaz, ami szintén csökkenti a páraképződés megjelenését.

SIZE
Fontos, hogy a szemüveg alakját az arc és az orr szélességéhez igazítsuk. A Cébé többféle méretű és stílusú kínálattal rendelkezik annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját igényeihez és arcformájához illőt.

FOAMS – 2 rétegű
A maximális kényelem és illeszkedés érdekében a Cébé szemüvegek kényelmes habrétegekkel vannak ellátva. Lehetnek 3 rétegűek és 2 rétegűek, melyeket puha fleece anyag borít.

STRAPFIX
A Strap Fix-nek nevezett technológia azt jelenti, hogy a szemüveg rugalmas pántját speciális anyagból és eljárással alakították ki, így lehetővé teszi a szemüveg tökéletes illeszkedését a sisakhoz, a pánt súrlódása nélkül, mely fontos a kényelem és a szemüveg élettartamának maximalizálása érdekében.

Lencseszín: Rózsaszínes, REVO réteg (lilás tükröződés)
Kategória: S2 (napos, enyhén felhős időben ajánlott)

1 készleten

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kerete fekete, piros-fekete kockás pántján fehérrel márkanév látható. OTG – Dioptriás szemüvegre felvehető síszemüveg. Kisméretű, gyerek szemüveg, világos rózsaszín dupla lencsével, mely kiváló szűrést biztosít napsütésben. Aranyszínű „Flash Mirror” – a szemet leginkább bántó hirtelen felvillanó csillogást visszaveri. Lencséje pára-és ködmentesítő réteggel, valamint 100 %-os UVA és UVB védelemmel ellátott. A lencse anyaga polycarbonát, mely rugalmasságot biztosít a lencsének, ezáltal a lencse nem törékeny.  A kétrétegű arcvédő szivacs nemcsak tökéletes kényelmet biztosít , hanem a szellőzőkkel együtt biztosítja a pára kiáramlását. Optimális pántkiképzése a sisakokhoz illeszkedést segíti.

Márka

Cébé

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.