DC Pbj 2014 (Új)

59.900 Ft 46.900 Ft

A deszka csúcs közelében a szélén apró anyaghiba található, ami használatát nem befolyásolja.

Ne bosszantsd fel a hardcore apácákat, inkább kérd szépen őket, had pattanj a DC PBJ All mountain /freestyle / park deszkájára lezúzni a pályát. A PBJ hagyományos camberrel és astro maggal épül, hatalmas ollie energia  (pop) és elpusztíthatatlanság jellemzi.

Traditional Camber – A snowboardosok régóta szeretik a tradicionális camber profilt, mert hatalmas ollikat lehet vele pattintani, és erőteljes fordulókat kínál. A PBJ esetében 4 mm a pozitív megemelés, ami segíti a tisztán élen csúszást, valamint könnyedén stabilizálhatóak a presszelések.

Közép kemény. (5/10) a DC szerint, valójában picit puhább, így még inkább alkalmas a flatland trükkökhöz, illetve parkban elemezéshez. A lap rugalmassága vagy merevsége nagyban befolyásolja annak stabilitását és kezelhetőségét. Egyszerűen fogalmazva: a közép kemény deszkák jó stabilitást biztosítanak közepesen nagy sebességen, és nagy mozgásszabadságot változatos pálya szakaszokon. Sokoldalú felhasználást biztosít, jól tart tempós csúszásnál, de megfelelően játékos a könnyed irányváltásokhoz.

Astro Core – Fával megerősített kompozit mag, amelyet az optimális freestyle teljesítmény érdekében terveztek. Folyamatos, kiszámítható hajlást kölcsönöz a lapnak, így könnyebben kivitelezhetőek vele a trükkök.

Bi-Ax – 2 tengelyes üvegszál erősítés. A deszka hajlási képességét hangolják vele finomra, hogy még tökéletesebb élményt nyújtson.

True Twin – Mint egy freestyle / parkdeszkától elvárható, szimmetrikus alakú, tehát nincs eleje vagy vége, mindkét irányban azonosan csúszható.

3-Degree Bevel – A három fokos alsó élszög nagyon praktikus szolgáltatás. A kezdők számára jól működik, mivel egy kissé megbocsátóbbá teszi a lapot, és segít azoknak a parkosoknak, akik korlátokon és dobozokon csúsznak keresztül. Amit azt jelenti, hogy az alsó él fokozatosan emelkedik, így kevésbé valószínű, hogy az elemeken leakadj, miközben továbbra is megfelelő él tartást nyújt a kifagyott, kemény havas szakaszokon is.

True Base – Strapabíró, gyors talpanyag, hosszan megtartja a waxot, ellenálló ha elemeken csúszol.

Kezdőtől a haladóig bárki számára jó választás.  Bővebben itt.   Videó itt.

A 137 centis méret 35-68 kg, max EU 33-41 (220-270) lábméretig jó. 98 cm effektív él hossz.  43 – 54 cm terpesz távolság. 232 mm közép szélesség.

A kötés lábméret függő, a használt kötések illetve új kötések menüpontokban választhatsz.

 

Clear selection
59.900 Ft 46.900 Ft
Hosszúság 137 cm
Clear selection
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

DC

Hosszúság

137 cm

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.