ELAN Amphibio 11 2019

69 900 Ft 49 900 Ft

Az amphibio 11 az egyik legjobb ár érték arányú all mountan léc. A famagos szerkezet mellett titánim lemezzel is megerősítették, így a leg rázósabb, kemény havas, jeges pályákon is rázkódás mentesen gázol keresztül. Technikai szempontból jobbos balos kialakításával tűnik ki a mezőnyből.

Az amphibio fél rocker profil ötvözi a rocker felhajlítás és a hagyományos chamber profil előnyeit, könnyű kanyar kezdés mellett precíz él tartás, stabilitás. Ezt úgy érik el, hogy csak a síléc külső felét hajlítják fel, a belső fele marad hagyományos chamber profilú, tehát van egy jobbos és egy balos lécünk. Gyorsan, könnyedén kivitelezhetőek az él váltások, megnövekedett stabilitásban van részünk a kanyar kezdéstől a következő fordulóba érkezés végéig. 

Ahhoz , hogy a léc egyaránt könnyen kezelhető legyen a rövid és hosszú kanyarodásnál, egyszerre kell hajlékonynak és torziósan merevnek lennie. Ezt a két tulajdonságot ötvözi a waveflex technológia, melyet a hullámos kialakítással érnek el. Ha szemből nyomod a lécet jól hajlik, ha csavarni próbálod merev. 

Power woodcore famag szerkezete vertikálisan kapcsolódó két oldali oszlopos merevítésből áll, mely un. erő keretet alkot a léc belsejében. Ez az erőkeret lehetővé teszi a magasabb torziós stabilitást, kombinálva a fokozott érzékenységgel. Továbbá, ez a konstrukció jobb él tartást eredményez a léc elején és végén, valamint egységesíti a síléc flexibilitását.

DST oldalfalas felépítése és üvegszálas erősítése tovább fokozza stabilitását, él tartását.

Középhaladó – haladó síelők számára.

Méretek: 168 cm R14,4

Tudásszint: 
Clear selection
69 900 Ft 49 900 Ft
Hosszúság 176 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • További információk
Márka

Elan

Minimum nehézség

3

Maximum nehézség

8

Hosszúság

168 cm, 176 cm