ELAN Amphibio 13 C 2020

64 900 Ft

Az amphibio 13 C egy rendkívül kapós All mountain léc, mely jobbos balos kialakításával tűnik ki a mezőnyből. Ellátták egy réteg Carbonnal a súly csökkentés érdekében, ami növeli a teljesítményét, hogy bármely pályaszakaszon jól teljesítsen. Az Amphibio Truline, power woodcore végig famagos szerkezete és az RST oldalfalai növelik a stabilitást és reagálóképességet, hogy egész nap hű társunk legyen a pályarendszer meghódítása közben. Kezdőtől a haladó szintig bárkinek jó választás.

160 cm R13,1

Tudásszint: 
Clear selection
64 900 Ft
Hosszúság 160 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • Leírás
  • További információk

Az amphibio 13 C egy rendkívül kapós All mountain léc, mely jobbos balos kialakításával tűnik ki a mezőnyből. Ellátták egy réteg Carbonnal a súly csökkentés érdekében, ami növeli a teljesítményét, hogy bármely pályaszakaszon jól teljesítsen. Az Amphibio Truline, power woodcore végig famagos szerkezete és az RST oldalfalai növelik a stabilitást és reagálóképességet, hogy egész nap hű társunk legyen a pályarendszer meghódítása közben.

Az amphibio fél rocker profil ötvözi a rocker felhajlítás és a hagyományos camber profil előnyeit, könnyű kanyar kezdés mellett precíz él tartás, stabilitás. Ezt úgy érik el, hogy csak a síléc külső felét hajlítják fel, a belső fele marad hagyományos camber profilú, tehát van egy jobbos és egy balos lécünk. Gyorsan, könnyedén kivitelezhetőek az él váltások, megnövekedett stabilitásban van részünk a kanyar kezdéstől a következő fordulóba érkezés végéig. 

Amphibio Truline az aszimmetrikus sí kialakítást a következő dimenzióra emeli azáltal, hogy a megfelelő anyagokat a sílécek szélein elhelyezi el. A szerkezeti anyagokat a teljes síléc hosszában helyezik el, ezáltal nagyobb stabilitást biztosítva a forduló közben – miközben kevesebb anyag kerül a külső élek fölé, sima és könnyű, tökéletes fordulást eredményezve.

Power Woodcore famag szerkezete szénszálas carbon réteggel van erősítve. Így rendkívül rugalmas, mozdulatainkra jól reagál, mindamellett baromira könnyű. Gyors sízés mellett is stabil, kiemelkedő él tartás mellett siklik. 

Carbon –  szén egy könnyű és erős anyag, amely további támogatást és megerősítést nyújt abban a részben, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Power Shell Construction – Az éltől élig erősített cap kialakítása elosztja az erőt és a stabilitást a sí minden hüvelykjében, anélkül, hogy a sí további tömegét növelné. Fém él védői megóvják a fizikai sérüléstől. 

RTS oldalfalas felépítése optimalizálja a közvetlen energiaátadást a síelőtől az élek felé, így biztosítja a maximális éltartást a léc elejétől a végéig. Üvegszálas erősítése tovább fokozza stabilitását, él tartását.

Power Shift kötésrendszer – Teljesen integrált síkötés, amely rugalmas flexibilis platni a platnin formában van kialakítva. Az egyedi PowerEdge emelők biztosítják a közvetlen erőátvitelt a kötéstől az élekig, biztosítva a gyors kanyart és a fokozott reagálást a kanyar alatt. A lemez végpontjain lévő rezgéselnyelők csillapítják a rázkódást a kényelem és a reaktivitás javítása érdekében.

Kezdőtől a haladó szintig bárkinek jó választás.

More info

160 cm R13,1

Márka

Elan

Minimum nehézség

4

Maximum nehézség

9

Hosszúság

160 cm