ELAN Amphibio 16 Ti2 2019

109 900 Ft 79 900 Ft

Kérjük, rögzítse a biztonsági övet, mert az Amphibio 16 Ti2 hamarosan elviszi élete legjobb csúszására. A tökéletes sí kezelt hóhoz. Nagyobb teljesítményű, mint egy iker turbó, nagy tempójú hosszú íveket hasít, ugyanakkor eléggé fürge a szűk pályákhoz. Egy dolgot tisztázni kell – az Amphibio 16 Ti2 nem a gyenge szívűeknek való! Megtömve brutál mennyiségű fémmel és egyedülálló technológiai beállításokkal, valamint a síelési technika követésére szolgáló geometria segítségével ez a tökéletes választás kezelt pályára. Az amphibio 16 az egyik legerősebb all mountain léc az Elan – nál. A gyártó legfrissebb technológiáit vonultatja fel. 

Az Amphibio 4D technológiának köszönhetően könnyedén karcolja a lejtőt mind a hosszú GS fordulókban mind a dinamikus rövid szlalom él váltásokban. Az Amphibio 4D összevont együttes technológiákat takar, melyek közösen fejtik ki hatásukat.

Egyrészt az amphibio fél rocker profil ötvözi a rocker felhajlítás és a hagyományos chamber profil előnyeit, könnyű kanyar kezdés mellett precíz él tartás, stabilitás.  Az elan legnagyobb fejlesztése a waveflex óta. Ezt úgy érik el, hogy csak a síléc külső felét hajlítják fel, a belső fele marad hagyományos camber profilú, tehát van egy jobbos és egy balos lécünk. Gyorsan, könnyedén kivitelezhetőek az él váltások, megnövekedett stabilitásban van részünk a kanyar kezdéstől a következő fordulóba érkezés végéig. Garantált a stabil él tartás a hosszabb íveknél is. 

Másrészt a léc eleje és vége különböző dupla titániumos kialakítást kapott, és mindkét szekciónak megvan a maga funkciója. A konvex eleje precíz kanyar kezdést tesz lehetővé, az élekre ható erőteljes erőátvitel révén. A konkáv vége pedig garantálja a szuper könnyű kilépést a fordulóból. A kettős formájú dupla titánim réteg (Ti2) növeli a torziós stabilitást és 30%-al csökkenti a keletkező rezgéseket. Ez teszi olyan stabillá és precízé ezt a lécet pálya viszonytól függetlenül.

Nano Tech Running Base – A Nano Tech talp alap egy nano részecskékből álló egyedi alapanyag, amely javítja a tartósságot és ideális csúszási teljesítményt nyújt minden hóviszony esetén.

Integrált Fusion Kötés: a síléc és a síkötés egységbe integrálása, ezáltal hajlékonnyá válik a léc a bakancs talpa alatt is, nem akadályozza az ívtartást. A síelő által kifejtett energia egyenesen a léc belsejébe irányítódik, lehetővé téve az egyenletes fordulást.

RST Sidewall: Vertikális oldalfalak a maximális éltartásért a síléc teljes hosszában , valamint a közvetlen energiaátvitelért az élekbe. Nagy sebesség mellett, agresszív síelők számára.

Response Frame Woodcore: Egyedülálló, innovatív a síléc teljes hosszában végig futó laminált famag szerkezet, mely egy puhább belső és az azt körülvevő keményebb fából áll. Eredménye a közvetlen erő átvitel kiemelkedő stabilitás mellett.

Dual Titanium: 2 titánlemez a famag alatt és felett, torziósan rendkívül szilárddá teszi a lécet, nagy tempó mellett is precízen irányítható.

Haladó síelőknek ajánljuk.   Bővebben Angolul      Videó itt.    Videó 2 itt.

160 cm R13,3 | 166 cm R14,5

Tudásszint: 
Clear selection
109 900 Ft 79 900 Ft
Hosszúság 160 cm 166 cm
Clear selection
  • További információk
Minimum nehézség

6

Maximum nehézség

10

Márka

Elan

Hosszúság

160 cm, 166 cm