ELAN Rs Jr 2019

32.900 Ft34.900 Ft

Kiváló állapot!

Az RS Jr célja a fiatalok versenyzők fejlődésének elősegítése, biztosítja a megfelelő kombinációt a rugalmasság, a torziós stabilitás és az élfogás között.

Ambiciózus junior síelőknek számára az Elan kifejlesztette az RS Jr-t, a legerősebb junior lécét, amely valódi famagot (Dual Woodcore) és az Elan innovatív Waveflex technológiáját tartalmazza. Ezáltal biztosítva a kényelem, flex, torziós stabilitás és élfogás optimális kombinációját. Az RS Jr örökölte a felnőtt profi lécek grafikai elemeit, így a gyerekek profin síelhetnek, akár apa:).

A WaveFlex ™ az Elan egyedülálló hullámos profilja a síléc tetején, amely biztosítja a sima, hosszirányú rugalmas hajlást az egyszerű kanyarodáshoz, viszont oldal irányban stabilan tartja a lécet, kiküszöbölve az oldal csúszást, remegést. Soha nem volt olyan síléc, amely lehetővé tenné e két jellemző kombinációját egy síben.

Dual woodcore – dupla famag szerkezete természetesen hajlik, és bomba biztosan tart nagyobb tempó mellett is. Haladó, famagos versenyléc gyerekeknek.

110cm R6,2 →32900Ft | 120 cm R7,5 →34900Ft

 

Tudásszint: 
Clear selection
32.900 Ft34.900 Ft
Hosszúság 110 cm 120 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

 

 

Márka

Elan

Minimum nehézség

3

Maximum nehézség

7

Hosszúság

110 cm, 120 cm

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.