ELAN SL Fusion X 2020

84 900 Ft

Kiváló állapot!

Rövid és dinamikus íveken síelni az egyedülálló művészet. Ahhoz hogy ilyen szinten síelj, maximálisan bíznod kell a felszerelésedben. Az Elan SL Fusion biztosítja számodra ezt a fajta bizalmat. Igazi sokoldalú szlalom léc. Kicsit elnézőbb, mint az SLX, olyan mint egy versenyautó, amely elegendő üzemanyagot hagy a tartályban az egész napos száguldáshoz. A tökéletesen összekapcsolt szlalom ívek és maximális mozgékonyság érdekében az Elan innovatív Arrow technológiáját használja. Ez az újítás egy nyíl alakú titánréteget használ, amely extra energiát továbbít az élek felé. Enyhe Arrow rocker profilja könnyíti a kanyar kezdést. RST oldalfalai, laminált famagja és titánlap erősítése tiszta, precíz és sportos fordulatokat biztosít, miközben maximálisan uralod a lécet. Sí a klasszikus szlalom kedvelőinek! Haladó sítudáshoz.

155 cm R11 (119/68/102)
160 cm R12 (120/68/103)
165 cm R12,8 (121/68/104)

Tudásszint: 
Clear selection
84 900 Ft
Hosszúság 155 cm 160 cm 165 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • Leírás
  • További információk

Kiváló állapot!

Rövid és dinamikus íveken síelni az egyedülálló művészet. Ahhoz hogy ilyen szinten síelj, maximálisan bíznod kell a felszerelésedben. Az Elan SL Fusion biztosítja számodra ezt a fajta bizalmat. Igazi sokoldalú szlalom léc. Kicsit elnézőbb, mint az SLX, olyan mint egy versenyautó, amely elegendő üzemanyagot hagy a tartályban az egész napos száguldáshoz. A tökéletesen összekapcsolt szlalom ívek és maximális mozgékonyság érdekében az Elan innovatív Arrow technológiáját használja. Ez az újítás egy nyíl alakú titánréteget használ, amely extra energiát továbbít az élek felé. Enyhe Arrow rocker profilja könnyíti a kanyar kezdést. RST oldalfalai, laminált famagja és titánlap erősítése tiszta, precíz és sportos fordulatokat biztosít, miközben maximálisan uralod a lécet. Sí a klasszikus szlalom kedvelőinek!

Technológiák

Arrow technológia: Stratégiailag megformált platni és titán szerkezeti rétegek felhasználása a síben, amelyek harmóniában dolgoznak, hogy a sílécre gyakorolt mozdulataink reakcióideje villám gyors, precíz és pontos legyen. A camber hajlítású carbon lemez rögzítve van a síléchez és energiát generál az elejébe. A nyíl alakú titán réteg egyidejűleg összegyűjti és átruházza ezt az energiát az élek felé, és ez az él nyomás szuper stabil tartást eredményez. Az ilyen technológiával ellátott síléc pontosan, remegés nélkül hasít keresztül a legkeményebb jeges szakaszokon is, úgy hogy közben tökéletesen irányítható marad a léc.

Arrow Rocker – Különleges profil, kissé megemelt csúccsal és nyíl alakú megerősítéssel a gyors, reaktív kanyarkezdés és a tökéletes pontosság érdekében. A csúcsban lévő nyíl alakú megerősítés aktiválja a rocker felhajlítást, és a kanyar végén erősebbé és stabilabbá teszi a sí elülső részét, hogy folyékonyán kapcsolhassuk hozzá a következő fordulót.

Response Frame Woodcore: Egyedülálló, innovatív a síléc teljes hosszában végig futó laminált famag szerkezet, mely egy puhább belső és az azt körülvevő keményebb fából áll. Eredménye a közvetlen erő átvitel kiemelkedő stabilitás mellett.

RST Sidewall: Vertikális oldalfalak a maximális éltartásért a síléc teljes hosszában , valamint a közvetlen energiaátvitelért az élekbe. Nagy sebesség mellett, agresszív síelők számára.

Mono Titanium: 1 titánlemez, torziósan rendkívül szilárddá teszi a lécet, nagy tempó mellett is precízen irányítható. Valamint progresszív rugalmassággal ruházza fel a maximális teljesítmény eléréséhez.

NanoTech running base: Nanorészecskékből álló egyedi talpanyag, amely javítja a tartósságot és ideális csúszási teljesítményt nyújt minden hóviszonyban.

Kötés

Elan Fusion EMX 11 – Gyorskötés, DIN11, 

Fusion X System: A kötés rendszerek következő generációja. A Fusion X az Elan következő generációs nagy teljesítményű kötésrendszere. Az új egy pontos csatlakozású kialakítás lehetővé teszi a síléc és kötés közötti simább, szabad hajlítást, ami könnyű kanyarkezdést eredményez. 30% -kal könnyebb, az új piramis alakú szerkezetet titániummal erősítik meg a további szilárdság és a közvetlen, erőteljes élről élre reagálás érdekében. A nagy sebességű síelés most pontosabb a közvetlen energiaátvitel miatt.

 

Haladó síelők számára ajánljuk.

Méretek

155 cm R11 (119/68/102)
160 cm R12 (120/68/103)
165 cm R12,8 (121/68/104)

Minimum nehézség

7

Maximum nehézség

9

Márka

Elan

Hosszúság

155 cm, 160 cm, 165 cm