GNU Freedom Fastec 2019 – XL (Új)

69.900 Ft84.900 Ft

1 X használt, szinte teljesen új állapotú!

Kemény kötés középhaladóknak, haladóknak, vagy nagyobb súly mellé ajánljuk. A Flow rendszeréhezhez hasonló, hátulról belépős kötés. Plusz előnye a Fastec rendszer, a Flow-val ellentétben ebbe ülve is be lehet lépni. All mountain száguldozásra, vagy pálya melletti freeridehoz kiváló.

Dual Entry – Mivel a fentebb és lentebb (cap) lévő csatja is racsnis, ezért ülve is könnyen fel lehet venni, nem úgy, mint a Flow kötéseket. Ez kezdőknek, vagy meredek hegyoldalon való becsatoláskor nagy előny. Ha már tudsz állva becsatolni, akkor pedig csak belebújsz, mint egy papucsba, rázárod a hátsó kart és már csúszol is.

Gyorskioldó gombja rendkívül hasznos ha ülős felvonón mész fel, ahol az első lábad becsatolva marad. Kioldva a rüszt pántot, enyhül a kötés szorítása, de biztosan a lábadon marad a deszka, és a felvonóból is precízen irányítva tudsz vele kicsúszni. Ha már felvonóztál hagyományos kötéssel, tudhatod, hogy milyen kényelmetlen, ahogy a feszes kötés a lábadon van még felvonózás alatt is, így sosem tud pihenni a lábad.

Kényelmes be/le csatolás – A háttámla a rajta lévő csat segítségével egy mozdulattal lenyitható és már lehet is ki/be lépni a kötésbe/ből. Így a rüsz és elülső Cap pánt beállítása is megmarad, nem kell minden egyes becsatolásnál újra húzogatnod, mint a hagyományos kötéseknél. Melyeknél természetesen sosem sikerül ugyan azt a beállítást produkálni, körről körre.

Dőlésszög állítás – A háttámla dőlésszöge egy tekerő segítségével állítható, hogy mennyire dőljön előre, vagy álljon 90°°-ban. Minél jobban előre van döntve, annál snowboardosabb pozícióban vagy, annál hamarabb megy át a mozgásod a deszka felé, de kényelmetlenebb is mint a derékszögű állás. Viszont a tekerő segítségével meg tudod találni az egyszerre kényelmes és hatásos dőlésszöget számodra. Aztán tudásod fejlődésével bármikor tudsz változtatni rajta.

Minden deszkával kompatibilis. Deszkával együtt vásárolva kedvezményes 69900 Ft-os áron vihető.

Ha nálunk vásárol mellé deszkát is az 15000 Ft kedvezményt jelent az árból.

Méret: 290-320 (44-48)

Clear selection
69.900 Ft84.900 Ft
Magában vagy deszkával Deszkával Magában veszem
Clear selection
Kategória: Címke:
  • Leírás
  • További információk

Keményebb kötés középhaladóknak, haladóknak ajánljuk.

A Flow rendszeréhezhez hasonló, hátulról belépős kötés. Plusz előnye a Fastec rendszer, a Flow-val ellentétben ebbe ülve is be lehet lépni.

Minden deszkával kompatibilis.

Ha nálunk várárol mellé deszkát is az 5000 Ft kedvezményt jelent az árból.

Márka

GNU

Magában vagy deszkával

Deszkával, Magában veszem