HEAD Dreamer Flocka W (Új)

74.900 Ft 56.900 Ft

Famagos snowboard kezdő – középhaladó tudásszinthez. Flat profil enyhe Rocker felhajlítással. Puha/közép kemény lap, igazi felhasználóbarát, megbocsájtó a hibás technikákkal szemben. Egy egész napos csúszástól sem fáradnak a lábaid el. Közepe lapos (flat), a két vége rockeresen fel van hajlítva. Ez a profil könnyedén kezelhető, megbocsájtó a hibás mozdulatokkal szemben. A középső flat rész elég hosszú a stabil él tartáshoz, rocker eleje pedig nem akad le, könnyen forgatható, gyors él váltásokkal csúszható.

Flat-Rocker lapos közép rész, a végein rocker kikönnyítéssel valamint erőteljes kirúgással. A lapos középrész a lábak között stabilitást, folyamatos él kontrollt, jobb egyensúlyozást jelent. Az elején és végén található rocker kirúgás leakadás mentességet és játékosságot jelent számodra. Ez a kialakítás megkönnyíti a forgásokat, él váltásokat és kiemelkedő stabilitást nyújt kontrollált csúszás mellett. Carvingolás közben remekül rögzíthető (lockolható) az éle, szépen bele lehet ülni a kanyarokba. A végein pont annyi a felhajlítás hogy akkor se akadjunk le, ha még csak most tanuljuk a boardozást.

True twin forma, így mindkét irányba használható, könnyedén lehet vele 180-at, 360-at fordulni, vagy ugratni. Öröm vele switchben (a gyengébbik lábad irányában) menni, gyakorolni.

Lágy – Közép kemény. (4/10) Sokoldalú felhasználást biztosít, jól tart tempós csúszásnál, de megfelelően játékos a könnyed irányváltásokhoz. Lágyabb hajlítás a könnyű presszekhez és a flat trükkökhöz megbocsátó freestyle beütéssel.

Cap Board Architecture – Speciális több laminált rétegből álló szerkezet, a középső teljes hosszában végigfutó fa mag réteget, üvegszálas laminátum rakja szendvicsbe, alul felül. Teteje cap, oldalfal nélküli szerkezet, ahol a felső borító réteg lemegy az élekig, így rugalmas, könnyen kezelhető lesz a deszka. Ez egy sokoldalú kialakítás, ami ideális hajlékonyságot kölcsönöz a deszkának, hogy bármilyen pálya szakaszon élvezetesen lehessen csúszni, vagy trükközni. Kellemesen hajlik alattad a hepe-hupás pályán, kiegyenlíti a pálya egyenetlen felületét, valamint eredményesen nyeli el a keletkező rezgéseket. A deszka kellemesen könnyed kanyarodási képességéhez is nagyban hozzájárul, a Flat-rocker profillal egyetemben. Amikor tempósabban csúszol, megfelelő merevséget, stabil él tartást biztosít számodra. Torziósan szilárdítja a deszkát ez a szendvics szerkezet.

Glass Fiber – Üvegszál – nagyobb nyúlással rendelkezik, mielőtt elszakad, mint a szén, és több súlyban és szövésben áll rendelkezésre. A Head mérnökei  kikísérletetzték az üvegszál tökéletes alkalmazását, minden lap a megfelelő üvegszál illesztést kapja, a testre szabott hajlékonyság és torziós ellenállás érdekében.

Extruded Base – Extrudált, hosszú élettartamú talpfelülete nedvesebb hóban is szépen siklik, strapabíró, alacsony karbantartási jellemzőkkel.

Kezdő – középhaladó tudásszinthez, gyors és fájdalom mentes fejlődéshez.

A kötés lábméret függő, a használt kötések illetve új kötések menüpontokban választhatsz.

A 143 centis méret 45-70 kg, max EU 33-40 (220-260) lábméretig jó. 102 cm effektív él hossz. 48 cm terpesz távolság. 23,5 cm derék szélesség.

Clear selection
74.900 Ft 56.900 Ft
Hosszúság 143 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

Head

Hosszúság

143 cm

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.