HEAD Joker Junior – Fényes Fekete/szürke mintás fiú sisak – Ultra könnyű In-Mold Technológiával!

18 900 Ft 14 700 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sisak nagyon kedvelt ultra könnyű súlya és sportos megjelenése miatt. A sisak felülete magasfényű, design vonalakkal és szellőzőkkel tagolt, a szürke két árnyalata és a fekete szín geometriai formákban váltogatják egymást. Fülei ugyanilyen mintájúak, a zsinórok szürkék. A Head és a Joker felirat ezüstösen kitűnik.

Kialakítása áramvonalas, nagyon kényelmes, 2DFit rendszerű, így tökéletesen hozzásimul a keskeny archoz.  A fül V formájú kialakítása a pontosabb illeszkedést szolgálja. A fülek középen ki vannak könnyítve, hogy a hallás a sisak viselése mellett is tökéletes legyen. Fülei belülről puha fleece anyaggal béleltek, kívülről erősebb, színes mintás anyag fedi.

3 fix szellőzője biztosítja a ventillációt.

Elől a párnázott pánt mikrometrikus csattal zárul, mely a legpontosabb méretállítást teszi lehetővé; puha állvédője kényelmessé teszi. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél, mely a belső bélés folytatása. Hátul található a fekete szemüvegrögzítő műanyagból, patentos záródással.

A legfejlettebb védelmet nyújtó In-Mold technológiával készült, melyben az EPS és az ABS héj biztosítja az ütésállóságot és a könnyű súlyt.

Belső bélése kivehető és mosható, mely nem minden részen takar; anyaga meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó, mely kifejezetten kényelmessé teszi a sisak viselését.

Súlya: 350 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Technológiai adatok:

Ultra könnyű In-Mold technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének. E technológiával készült sisakok súlya 350-470 gramm között vannak.

Méretállító csat
Ahhoz, hogy a sisak a legtökéletesebben védjen a Head a technikai sisakokat egy mikrometrikus csattal szerelte fel, mely lehetővé teszi, hogy az állon a legprecízebben beállíthassuk a millimétereket is.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

Gyerek és junior sisak
Gyerekkorban legalább olyan fontos a technikai felszerelés, mint a felnőttkorban. Fontos, hogy a sisak megvédje gyermekeinket az esésektől és a sokkoktól, miközben tanulják a havas sportokat. Az ellenálló képesség, a könnyű súly, a stílus vagy a grafika… mind-mind lehetséges és megtalálható e technikai kiegészítőkben.

Clear selection
18 900 Ft 14 700 Ft
Sisak méret XXS/XS Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Fekete alapon szürke graffitis minta. HEAD zár biztosítja a tökéletes illeszkedést, Puha bársony bélés, Meleg levegős cirkuláció, Levehető fülvédők, Fénylő felület, Súly: 345 g

 

Márka

Head

Sisak méret

XXS/XS

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.