HEAD Star – Matt pink alapon fehér és türkizkék díszítéssel – In-Mold technológiával, Ultra könnyű!

31 990 Ft 26 990 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sisak nagyon kedvelt ultra könnyű súlya és sportos, csajos megjelenése miatt. A sisak felülete magasfényű, design vonalakkal és szellőzőkkel tagolt, a fényes pink felületen kisebb-nagyobb fehér szívecskék láthatók. Fülei és bélése türkizkék színűek, a Head felirat ezüstösen kitűnik. Zsinórjai pink-rózsaszín kockásak.

Kialakítása áramvonalas, nagyon kényelmes, 2DFit rendszerű, így tökéletesen hozzásimul a keskeny archoz.  A fül V formájú kialakítása a pontosabb illeszkedést szolgálja. A fülek középen ki vannak könnyítve, hogy a hallás a sisak viselése mellett is tökéletes legyen. Fülei belülről puha fleece anyaggal béleltek, kívülről erősebb, színes mintás anyag fedi.

3 fix szellőzője biztosítja a ventillációt.

Elől a párnázott pánt csattal zárul, mely a pontos méretállítást teszi lehetővé; puha állvédője kényelmessé teszi. Tekerhető, puha anyagba beágyazott  méretállítás a tarkórésznél, mely a belső bélés folytatása. Hátul található a rózsaszín szemüvegrögzítő műanyagból, patentos záródással.

A legfejlettebb védelmet nyújtó In-Mold technológiával készült, melyben az EPS és az ABS héj biztosítja az ütésállóságot és a könnyű súlyt.

Belső bélése türkizék; kivehető és mosható, mely nem minden részen takar; anyaga meleg, puha, lélegző és gyorsan száradó, mely kifejezetten kényelmessé teszi a sisak viselését.

Súlya: 350 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Technológiai adatok:

Ultra könnyű In-Mold technológia
Az In-Mold konstrukció ideális a könnyű súlyú sisak gyártásához. A sisak két rétegből áll: egy belső EPS héjból és egy külső ABS héjból, melyek az injektálásnak köszönhetően egy egységet alkotnak. A két elválaszthatatlan rétegnek köszönhetően az ütés a teljes felületen szétterjed, optimális elnyelést és védelmet adva viselőjének. E technológiával készült sisakok súlya 350-470 gramm között vannak.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

Gyerek és junior sisak
Gyerekkorban legalább olyan fontos a technikai felszerelés, mint a felnőttkorban. Fontos, hogy a sisak megvédje gyermekeinket az esésektől és a sokkoktól, miközben tanulják a havas sportokat. Az ellenálló képesség, a könnyű súly, a stílus vagy a grafika… mind-mind lehetséges és megtalálható e technikai kiegészítőkben.

Clear selection
31 990 Ft 26 990 Ft
Sisak méret XXS/XS Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

 

 

Márka

Head

Sisak méret

XXS/XS

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.