Head Stivot Youth Apple – Fényes kivisárga és világoskék sisak – HardShell Technológiával!

27.690 Ft 21.690 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sisak kedvelt sportos, unisex megjelenése és freestyle stílusa miatt. A sisak felülete fényes, két különböző színű, érdekesen párosított felület kapcsolódik egybe; a világoskék szín elől keretet ad az élénk kivisárgának. Az egyszínű felületeket néhány design vonal és a különös kiképzésű szellőző rendszer tagolja, ezzel vonva a figyelmet magára. A két alapszín megismétlődik a bélések, a fülek, a szemüvegrögzítő és a zsinórok szövésében, kialakításában is.

Kialakítása rendkívül öblös, a kerek fejre biztosan illeszkedik, FreeSki sisak. Öblössége mellett fülei a keskenyebb archoz is jól illeszkednek. A Head a saját 2DFit technológiája szerint alakította ki.

A fülein végighúzódó zsinórok szegeccsel rögzítettek a HardShell technológia miatt. A fül magasságában az anyag elkönnyített, a jobb hallást hálós felület segíti elő. Belülről párnázott, puha, meleg, lélegző fleece fedi.

A sisak felső és hátsó részén teljesen egyedi kialakítású szellőző rendszer található. Közel 90 db apró lyuk együttesen biztosítja a megfelelő ventillációt. A szellőzők belső oldalán a belső bélés szintén lyukacsos kialakítású, lélegző. Elől a párnázott pánt csattal felszerelt, melyet puha állvédő tesz kényelmesebbé.

Tekerhető méretállító a tarkórésznél, mely vastag, puha védőrétegbe van ágyazva; ez a sisak pontos beállítását teszi lehetővé. Belső bélése párnázott hálós lélegző anyagból készült, kivehető és mosható. Kényelmes és magas védelmet nyújt. Hátul található a kék-sárga színű szemüvegrögzítő műanyagból, patentos záródással.

Súlya: 550 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Hard Shell
Az EPS és az ABS technológia ötvözete, mely még erősebb védelmet nyújt. Az EPS héjra egy vastagabb és keményebb ABS műanyagot ragasztanak, mely bár nehezebbé teszi a sisakot, de erősebb védelmet is nyújt. A Fülpárnák zsinórjainak rögzítése csak szegecseléssel oldható meg a technológia miatt. Az ilyen technológiával készült sisakok pályán kívüli sízéshez, freestylosoknak maximálisan ajánlott.

Méretállítás a tarkón
A tekerhető méretállító rendszer lehetővé teszi a szükséges méret precíz beállítását, így egész napra biztosítja a tökéletes passzolást és kényelmet.

FreeSki sisak
Ha a freeride és freestyle kedvelője vagy, ugratni szeretsz vagy kanyarokat róni a friss porhóban, vagy a hegygerincre mászni, akkor válaszd a FreeSki stílusú sisakot. Formája, szellőzése, könnyű súlya és számos más tulajdonsága a legjobb komfortot, stílust és biztonságot adja.

Clear selection
27.690 Ft 21.690 Ft
Sisak méret M/L Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

Head

Sisak méret

M/L

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.