Head Viant Youth – Selyemfényű fekete alapon szürke díszítéssel – Ultra könnyű InfusionTechnológiával!

23.900 Ft 17.900 Ft

E magas technológiai tulajdonságokkal bíró sisak kedvelt ultra könnyű súlya, egyszerűsége, sportos, unisex megjelenése miatt. A sisak felülete selyemfényű szellőzőkkel és design vonalakkal 3 részre tagolt. Egyszínűségében 2 különböző felület kapcsolódik össze: az alsó részen antracit szürke alapon fekete minták láthatók, a felső rész mindhárom sávja fekete. A szürke szín variációin kívül más díszítő elem nem jelenik meg, csupán a világosszürke bélés és egy ezüstösen csillogó Head márkajelzés.

Kialakítása áramvonalas, mégis öblös, nagyon kényelmes, szinte minden fejtípusra illeszkedő, FreeSki sisak. Áramvonalassága révén fülei a keskeny archoz is jól illeszkednek. A Head a saját 2DFit technológiája szerint alakította ki.

A fülei kivehetőek, a fül magasságában az anyag elkönnyített, így a jobb hallást segíti elő. Belülről párnázott, puha, meleg, lélegző fleece anyag fedi. Kívülről egy  lyukacsos lélegző anyag adja funkcionalitását.

Felső részén 6 fix szellőző található, hátul ugyanilyen 2 (összesen 8 db). Ezek együttesen biztosítják a megfelelő ventillációt.  A levegő áramlását segítő rendszer tartalmazza a ventillációs csatornákat is a felső héjban.

Elől a párnázott pánt mikrometrikus csattal felszerelt, mely a legpontosabb beállítást eredményezi. Puha állvédője kényelmessé teszi a zárást. A tarkón, vastag takarórészbe ágyazott, tépőzáras méretállító található, mely a HeadFit rendszer szerint készült.

Belső bélése világosszürke párnázott, egybefüggő meleg, lélegző bélés, mely kényelmes és magas védelmet nyújt; kivehető és mosható. Hátul beakasztható, gumis  szemüvegrögzítő található.

Infusion Technology alkalmazása teszi lehetővé a végtelen könnyű súlyt: a héj egy vékony, de nagyon szilárd műanyag rétegből áll, melyet EPS habba integráltak. A könnyű súly mellett, a sisak megbízható védelmet nyújt.

Súlya: 375 gr

EN 1077 védelmi szabvány szerint B osztályba sorolt.

Technológiai adatok:

Ultra könnyű Infusion technológia

Méretállító csat
Ahhoz, hogy a sisak a legtökéletesebben védjen a Head a technikai sisakokat egy mikrometrikus csattal szerelte fel, mely lehetővé teszi, hogy az állon a legprecízebben beállíthassuk a millimétereket is.

FreeSki sisak
Ha a freeride és freestyle kedvelője vagy, ugratni szeretsz vagy kanyarokat róni a friss porhóban, vagy a hegygerincre mászni, akkor válaszd a FreeSki stílusú sisakot. Formája, szellőzése, könnyű súlya és számos más tulajdonsága a legjobb komfortot, stílust és biztonságot adja.

Clear selection
23.900 Ft 17.900 Ft
Sisak méret M Méretek
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kétféle fekete színű, felül a sötétebb, alul kis kockákkal önmagűban. Puha bársony bélés, meleg levegős cirkuláció, levehető fülvédők és tarkóvédők, HEAD puha illeszkedés, szellőzőnyílások, matt felület, súlya: 355g

Méretek: M (56-57)

Márka

Head

Sisak méret

M

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.