Iguana Bungee IIGU-10-O3 – Khaki Színű Női Sínadrág

28.490 Ft 23.490 Ft

Normál méretállású, normál szabású.

Ez a khaki alapszínű, önmagában halszálka mintás női nadrág freestyle stílusú; fazonjával, szabásával és sok különleges zsebével attraktív és dinamikus megjelenést biztosít viselőjének. Anyaga kissé szövetes fogású, mely csalóka, víz- és szélállósága, lélegzőképessége a sí sportnak maximálisan megfelel. Szabása ergonomikus, a térd, fenék és a lábszár részen több helyen van megszabva és szűkítőkkel ellátva; a fenék részen a szabásvonalak kifejezetten csinosan passzossá teszik a nadrágot. Minden varrás dísztűzésekkel vannak kiemelve. A patentokon feltűnik az egyedi márkajelzés, a jobb lábszáron fekete hímzéssel.

Elől két ferde irányú cipzáros zseb széles, kiemelt takaró résszel. A far részen kettő platnival és patenttal ellátott zseb található. Bal combján egy függőleges irányú további zseb segíti a pakolást. Derékrésze hátul kissé megemelt és bújtatott tépőzárral állítható.

Belül a hófogó gumival, patenttal és tépőzárral záródik, kívülről még cipzáros bővítővel is rendelkezik. Bélése a szokásostól vastagabb, nagyon meleg és puha, lélegző, gyorsan száradó anyag. Khaki színével  mintás és egyszínű dzsekikkel jól variálható.

Vízállóság: 3 000 mm
Lélegző képesség: 3 000 gr

Clear selection
28.490 Ft 23.490 Ft
Méret Nemzetközi S (36)
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Khaki színű anyagában fényesen csíkozott, bordázott. Tépőzárral és patenttal záródó hófogó, cipzárral állítható lábszár bőség, állítható derékbőség, vízálló varrás, és  cipzárak, 5 külső zseb, ebből 2 farzseb. és egy bérlettartó zseb a bal combon. Lélegző, gyorsan száradó belső. Remek vízállósága és lélegzőképessége kényelmes viseletet biztosít.

Vízállóság: 10 000 mm
Lélegző képesség: 10 000 gr

Márka

Iguana

Méret Nemzetközi

S (36)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.