IGUANA Fekete alapon szürke és piros mintás sízokni

3.100 Ft

A fekete alapon megjelenő középszürke és piros díszítésű zokni teljes kivitelezésében technikai jellemzőkkel ellátott. A lábszáron pirossal jelenik meg a logó, a lábfejen a fehér hímzett márkanév.

A poliamid és poliészter szálak karakteréből adódóan a zokni jó hőtartó, könnyen mosható, gyorsan száradó, lágy és könnyű anyag, mely biztosítja a láb hőszabályozását és szárazságát. A kopásállósága és szakítószilárdsága jó, nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő anyag. Az elasztán a rugalmasságot fokozza. Ez az anyagszerkezet kitűnő hőszigetelő és páraáteresztő képességekkel rendelkezik.

Funkcionális zónák: 3 rétegű megerősített védelem és párnázás a sípcsontnál, az achillesnél, a bokacsontnál és a lábszár hátsó részénél. Rendkívül rugalmas szabás, rugalmas boka és lábszárszél a tökéletes illeszkedés érdekében. A lapos varrás nélküli megoldások további komfortot jelentenek, kényelmes orr és sarokillesztés. Extra hosszú zokni. Teljes védelem a boka feletti részeken, a teljes lábikra hosszon. Tartós használatot biztosít.

Anyagösszetétel:  76% pamut    11% polieszter   11% poliamid   2% elasztán

Méretek:  | 35-37

Clear selection
3.100 Ft
Sízokni méret gyári 35-37
Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kényelmes, minőségi anyagokból készült sízokni, amely háromrétegű frottírszövetből épül fel. Nyomásmentes zokniszár és kényelmes bordázat jellemzi. Rugalmas keresztmetszet a bokarésznél és elasztikus kidolgozás a lábfejen a komfortos viseletért. Megerősített anyag a saroknál és a lábujjaknál. Meleg pamutszállal szőtt, amely segíti a jó lélegzőképességet. Gyengéd, lapos varrások biztosítják a maximális kényelmet.

Márka

Iguana

Sízokni méret gyári

35-37

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.