Killy Tamarind – Fekete női sí- és snowboard nadrág Lavinajelzővel

49.900 Ft 24.900 Ft

Normál méretállású, normál szabású.

Letisztult fekete sínadrág, kissé fényes anyagú, puha, kellemes fogású. A Killy márkajelzés megjelenik a patentokon, a műanyag logón, a cipzárok húzóján és az egyedileg záródó derékcsaton. Térdének és lábszárának ergonomikus szabása és jól illeszkedő fazonja sportosan elegáns megjelenést kölcsönöz.

A ruha Smart System technológiával készült, jellegzetessége az intelligensen érzékelő membrán, mely automatikusan változik a környezeti feltételektől függően. Tehát, ha a nadrág belsejében túl sok a pára a membrán légáteresztőbbé válik, ha pedig túl sok eső, nedvesség éri kívülről úgy a vízálló tulajdonsága erősödik meg. Ez a hőmérséklet rendkívüli komfortot biztosít a viselőjének.

Lavinajelző rendszerrel van ellátva a nadrág, mely az Európa síterepein ismert Recco rendszerhez tartozik. A dekóder a hófogóban található.

A derékbőség gumírozással állítható, valamint egy egyedileg záródó, csatos övvel. A derékon hátul magasított rész védi a derekat.

Elől két külső ferde szabású zsebe takaró anyaggal ellátott, a far részen egy ugyanilyen zseb található. A boka belső részét megerősített gyöngyvászon fedi. Belül a hófogó gumival záródik, kívül pedig egy vízzáró, takaró anyaggal fedett cipzárral nyitható.

Vízállóság: 10 000 mm
Lélegző képesség: 10 000 gr

Clear selection
49.900 Ft 24.900 Ft
Méret Nemzetközi XS (34)
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hófogó, övvel állítható derékbőség, de maga a nadrág két oldalának dereka is gumis, vízálló varrás és cipzárak, 2 külső zseb,megerősített anyag a bokánál. A ruha Smart System technológiát használ, ami automatikusan változik a környezeti feltételektől függően, tehát, ha a nadrág belsejébe meleg van, egyre légáteresztőbbé válik, ha pedig hideg vagy nedvesebb a külső környezet, úgy válik vízállóbbá. Ez a hőmérséklet érzékenység teszi az anyagot vízzáróvá, de a viselőjének semmilyen kényelmetlenséget nem okoz.  A nadrág jobb lábszárába lavinajelző van beépítve, mely a Recco System alapján lép működésbe.

 

Márka

Killy

Méret Nemzetközi

XS (34)

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.