NORDICA Speedmachine 95 W R 2018

39 900 Ft 29 900 Ft

A Nordica Speedmachine középszéles all-rounder vonalának egy haladóbb/keményebb női modellje. Minden szokásos kényelmi funkciót megkapott, hőre formázhatóság, vádli állítás, női típusú bélés.

Flex index: 95

Csatok: 4 fémcsat, makro-mikro állítás (felső super makro)

Szélesség: 100 mm (265 méreten) – Közepes

Clear selection
39 900 Ft 29 900 Ft
Cipő méret 245 (37,5-38) 255 (39) 265 (40-40,5) 275 (42)
Clear selection
Kategóriák: , Címkék: , ,
  • Leírás
  • További információk

A Nordica Speedmachine középszéles all-rounder vonalának egy haladóbb/keményebb női modellje. Minden szokásos kényelmi funkciót megkapott, hőre formázhatóság, vádli állítás, női típusú bélés.

Tulajdonságai

Flex index: 95 (Kemény) – Keményebb anyagból öntött cipő sportosabb síeléshez és nagyobb tempóhoz. Biztos tartást ad, ezáltal minden apró mozdulatunkat továbbítja a sí felé.

Közepes kiterjedésű kialakítás – 100 mm szélesség (265 méreten) – Abszolút átlagos – közepes szélesség, a legtöbb sícipő ide tartozik, se nem keskeny se nem széles. Általában a kialakítása is középút a komfort és a teljesítmény között.

Women Specific – Nőktől nőknek – kifejezetten a női anatómiához kialakított felsőrész és bélés. A vádli rész általában flexibilisebb és szélesebb, viszont a cipő szára alacsonyabb. A bélés belső puhább szőrme borítást kapott.

Csatok

Fémcsatok – Könnyű fémből vannak a csatok fogantyúi, ezáltal megbízható működés jellemzi és sokáig ép marad.

Makro Állítás – A felső két csat befogója mozgatható csavarok átrakásával, ezáltal meg lehet találni az ideális méretet.

Super Makro Állítás – A legfelső csat befogója mozgatható puszta kézzel szerszámok használata nélkül, ezáltal könnyen meg lehet találni az ideális méretet.

Mikro Állítás – A csatok rendelkeznek tekerhető finomhangolással, amivel hajszálpontosan be tudjuk állítani a szorítás mértékét.

Bélés

Thermo Custom Fit Bélés – Vastag habszivacs betétek, nagy mértékű hőtartás a legfőbb jellemzői ennek a bélésnek.

Szerkezet

Adjustable Cuff Profile – Imbuszkulccsal állítható a vádli kerülete akár asszimmetrikusan is ezzel csökkenthetjük a nyomást a feszülő izmokon.

Easy Entry Instep – Egy puha és hajlékony réteg az illeszkedésnél segíti a könnyű ki és belépést.

Canting Állítás – A cipő oldalirányú dőlése állítható vele, így az “X és O lábú” emberek számára kényelmesebb lesz a cipő.

Weather Shield – A záródás és a bélés úgy van kialakítva, hogy az időjárás ne tudjon bejutni a cipőbe.

InfraRed Custom Fit– A héj hőre formázható a tökéletes illeszkedésért. 

Tri Force Construction – Modern és könnyű héjkialakítás, kemény PU vagy Triax a talpnál és a szár gerincén, puhább PU vagy Triax a lábfejnél és a szár elülső részén, a cipő záródása mentén pedig extra vékony flexibilis anyag.

Talp

PU Alpine DIN Sole – Hagyományos alpin (ISO 5355) talpak, végig kemény műanyagból ami nem kopik úgy mint a gumi betétek. 

Márka

Nordica

Cipő méret

235 (36-36,5), 245 (37,5-38), 255 (39), 265 (40-40,5), 275 (42)