Northfinder Brooke 2627 SII – Fekete Női Sí- és snowboard nadrág

29.300 Ft 24.300 Ft

Normál méretállású, normál szabású.

Ez az egyszínű fekete női nadrág attraktív megjelenést biztosít viselőjének. Szabása csinos, melyet a szabásvonalak és tűzések emelnek ki. Anyaga matt, erős fogású, strapabíró; membrános és technikai, 3 rétegű. Víz- és szélállósága, lélegzőképessége minden téli sportnak maximálisan megfelel. A lábszáron és a derékon fekete hímzett márkajelzés található.

Elől két széles takaróval rendelkező, mély hegesztett, vízzáró ferde irányú zseb cipzárral, a far részen ugyancsak egy ilyen zseb található. Derékrésze tépőzárral állítható. Kívülről egy keskeny derékvédővel ellátott levehető kantár szolgálja a biztonságot.

A combon lévő szellőzők lehetővé teszik a szükséges ventillációt, a lábszáron belül a hófogó gumival, patenttal és tépőzárral záródik, kívülről egy cipzár széles takaróval fedve bővíti az alsó bőséget. Legalul vastag gyöngyvászon anyag szegélyezi a nadrág szárát és a boka belső részét. Bélése nem vastag, de nagyon meleg és puha lélegző, gyorsan száradó anyag. Színével sokféle egyszínű és mintás dzsekivel is jól variálható.

Vízállóság: 10 000 mm
Lélegző képesség: 10 000 gr

Clear selection
29.300 Ft 24.300 Ft
Méret Nemzetközi XXL
Clear selection
Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kantáros sí- és snowboard nadrág.

Méret Nemzetközi

XXL

Márka

Northfinder

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.