Salomon X S/RACE RUSH SL Ti2 2019

79 900 Ft 67 900 Ft

Az S / RACE RUSH SL egy nagy teljesítményű szlalom rakéta, amely könnyedén cikázik a fordulók között, és masszív él tartást biztosít a kemény jégen vagy a tökéletesre kifagyott pályán. Akár versenyezni akarsz, vagy ha egyszerűen csak élvezni szeretnéd a nagy sebességű íveket a reggeli ratrakolt pályán, pattanj rá az S / RACE RUSH-ra és hagyd hogy süvítsen lefelé. 

Felvértezték a Salomon vezető technológiáival. Szendvics oldalfal építés, új él erősítővel kombinálva – famag, körül ölelve dupla titánium réteggel, Pulse pad rezgés csillapító. 

Worldcup Szendvics szerkezet : fa és dupla Titánium maggal, amely ötvözi a függőleges laminált fa nyújtotta magas teljesítményt, flexibilitást a titán lemez irányíthatóságával. Ez az építmény egyenes oldalfalakkal van kombinálva, amelyek a síléc teljes hosszában végigfutnak.

Race Woodcore : A síléc teljes hosszában elhelyezkedő bükk és nyár famag  stabilitást, rugalmasságot és pontosságot kínál.

Full Camber: Ennél a lécnél nem használják az elterjedt rocker felhajlítást, camber profilú, hogy minél jobban élvezhesd a lélegzetelállító gyorsulást és a kiváló élfogást a léc teljes hosszában.

Edge Amplifier : Az élek erősítését megcélzó technológia,  egy teljesen átalakított sí- és lemezszerkezet, amely biztosítja a pontos, 100% -os energiaátadást közvetlenül az élekre. Ennek köszönhetően a síléc még megbízhatóbb él tartást nyújt.

Pulse Pad – Két réteg gumi elasztomer a csúcson, a faroknál és a láb alatti részen. Elnyeli a rezgéseket, javítja a síléc / hó kapcsolatát egy simább siklás érdekében. Valamint kimagasló lengéscsillapítást biztosít a kemény landolásoknál, és drámaian megnöveli a síléc tartósságát.

Race Base : Nagyon magas molekuláris sűrűségű grafit alap a maximális sikláshoz, kiváló wax megtartáshoz és kopásállósághoz.

Haladó síelők számára.   Bővebben itt.       Videó itt.

155 cm R13

Tudásszint: 
Clear selection
79 900 Ft 67 900 Ft
Hosszúság 155 cm
Clear selection
  • További információk
Márka

Salomon

Minimum nehézség

7

Maximum nehézség

10

Hosszúság

155 cm