SALOMON XMax 16

39 900 Ft62 900 Ft

A 2016-os Salomon X Max villám gyors, erőteljes síléc, nem spóroltak az alkalmazott technológiákon. Végig famagos (Full Woodcore), titánium (Ti Backbone) lapos erősítésének köszönhetően jeges pályán, nagy sebesség mellett is bombabiztosan tart, könnyedén rakható élről élre. Megnövelt aktív oldalfala (Oversized Active Contact Sidewall) kimagasló, reszponzív él tartást eredményez. Powerline Carbon rezgés csillapító rendszere (egy hosszanti irányban elhelyezett carbon rúdból áll, körül ölelve gumi köpenyekkel) eredményesen csökkenti a rázkódást, simább síléc – hó kapcsolatot biztosít. Enyhe felhajlítása (Carve Rocker) az elején könnyíti a gyors kanyarkezdést. Erős középhaladó – haladó síelők számára ajánjuk! 

155 cm R12 | 160 cm R13 | 165 cm R14 | 170 cm R15→54900Ft | 175 cm R17→39900Ft

Tudásszint: 
Clear selection
39 900 Ft62 900 Ft
Hosszúság 160 cm 175 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • Leírás
  • További információk

A 2016-os Salomon X Max villám gyors, erőteljes síléc, nem spóroltak az alkalmazott technológiákon. Végig famagos (Full Woodcore), titánium (Ti Powerframe) lapos erősítésének köszönhetően jeges pályán, nagy sebesség mellett is bombabiztosan tart, könnyedén rakható élről élre. Megnövelt aktív oldalfala (Oversized Active Contact Sidewall) kimagasló, reszponzív él tartást eredményez. Powerline Carbon rezgés csillapító rendszere (egy hosszanti irányban elhelyezett carbon rúdból áll, körül ölelve gumi köpenyekkel) eredményesen csökkenti a rázkódást, simább síléc – hó kapcsolatot biztosít. Enyhe felhajlítása (Carve Rocker) az elején könnyíti a gyors kanyarkezdést. Erős középhaladó – haladó síelők számára ajánjuk!

Profil

Carve rocker (10%) – Enyhe és rövid felhajlítása a kemény havas, gyors sízést segíti. Megkönnyíti a carvingolást, él váltásokat, úgy hogy közben a hosszú camber zóna stabilan áll bele a pályába, biztos él tartást, gyors reagálást eredményezve.

Semi-Twin Tail – Enyhén megemelik a farok részt a fokozottabb fordulékonyság érdekében, miközben megőrzi a megfelelő kezelhetőséget.

All Mountain kialakítás – Ha a léc derék szélessége 70-80mm között van az ebbe a kategóriába tartozik. Se nem túl keskeny se nem túl széles, közepes. A legtágabb felhasználásra alkalmas, kezelt pályától a buckás részekig kiválóan kezelhető marad minden körülmények között.

Közepes Rádiusz – Cross geometriával rendelkezik, az óriás-szlalom és a szlalom között félúton, ami jó mind a rövid, mind a hosszú kanyarodáshoz. Ezt a formát úgy választották, hogy a sí nagyon mozgékony legyen, megkapj mindent, amire szükséged van a pálya meghódításához, egész szezonban!

Szerkezet

Powerline Carbon – Aktív rezgés csillapító rendszer, egy hosszanti irányban elhelyezett carbon rúdból áll, körül ölelve gumi köpenyekkel. Kiegészítve a pulse pad illesztésekkel hatékonyan nyeli el a rezgéseket, és növeli a hó síléc kapcsolatot. Segítségével a léc keménysége is tud változni, ahogy gyorsulunk élre rakva a lécet, úgy egyre nagyobb az ellenállása ennek a belső rúdnak, ami stabilabban tart minket az íven. 

Full Woodcore – Végig laminált famagszerkezet ami biztos tartást és remek rugalmassági tulajdonságokat biztosít.

Powerframe Ti – A léc felső rétegében a léc középső kétharmadát lefedő Titánium lemez, további tartást és torziós ellenállást biztosít a sok irányból jövő erőhatásokkal szemben. Mivel nem ér el a léc végekig, ezen részek megmaradtak hajlékonyabbnak a jobb felúszás és könnyebb irányíthatóság érdekében.

Oversize Active Contact Sidewalls – Megnövelt oldalfala a stabilitását és él tartását javítja. 

 

Pulse Pad – Két réteg gumi elasztomer a csúcson, a faroknál és a láb alatti részen. Elnyeli a rezgéseket, javítja a síléc / hó kapcsolatát egy simább siklás érdekében. Valamint kimagasló lengéscsillapítást biztosít a kemény landolásoknál, és drámaian megnöveli a síléc tartósságát.

Tpu Glossy Structured – Strukturált fényes felületű felszíni borítás, tartós, sokáig szép marad.

Tip / Tail Protector – csúcs és farok védő, megnövelt síélettartam: a sílécek vizuális vonzereje intenzív használat után is megmarad.

Méretek

155 cm R12 | 160 cm R13 | 165 cm R14 | 170 cm R15→54900Ft | 175 cm R17→39900Ft

Márka

Salomon

Minimum nehézség

5

Maximum nehézség

8

Hosszúság

160 cm, 175 cm