SALOMON XMax X12 2018

84 900 Ft 68 900 Ft

A Salomon X-MAX X12-t két dolog szem előtt tartásával tervezték: erő és pontosság a pályán. A Salomon legmagasabb teljesítményű lesikló modellje, ha őt választod, akkor az alkalmazott technológiáknak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnöd semmiben. A 100% -os fa mag az Active Powerline Carbon lengéscsillapító rendszerrel együttesen hatékonyan szűri a rezgéseket, így optimális stabilitást biztosít a nagyobb kényelem érdekében. Ezt kiegészíti a szendvics konstrukció, túlméretezett ABS oldalfalakkal, hogy garantálja az optimális erő elosztást a síelő és a léc között. Végül a titánréteg megerősített tapadást biztosít, míg a Powerframe Ti a kényelmes irányítást növeli. Carve Rocker elülső felhajlítása toleránsabbá teszi és megkönnyíti a kanyarodást. Erős középhaladó – haladó síelőknek.

155 cm R12 (121/73/106)

Tudásszint: 
Clear selection
84 900 Ft 68 900 Ft
Hosszúság 155 cm
Clear selection
Kategóriák: , Címke:
  • Leírás
  • További információk

A Salomon X-MAX X12-t két dolog szem előtt tartásával tervezték: erő és pontosság a pályán. A Salomon legmagasabb teljesítményű lesikló modellje, ha őt választod, akkor az alkalmazott technológiáknak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnöd semmiben. A 100% -os fa mag az Active Powerline Carbon lengéscsillapító rendszerrel együttesen hatékonyan szűri a rezgéseket, így optimális stabilitást biztosít a nagyobb kényelem érdekében. Ezt kiegészíti a szendvics konstrukció, túlméretezett ABS oldalfalakkal, hogy garantálja az optimális erő elosztást a síelő és a léc között. Végül a titánréteg megerősített tapadást biztosít, míg a Powerframe Ti a kényelmes irányítást növeli. Carve Rocker elülső felhajlítása toleránsabbá teszi és megkönnyíti a kanyarodást. 

Profil

Carve rocker (10%) – Enyhe és rövid felhajlítása a kemény havas, gyors sízést segíti. Megkönnyíti a carvingolást, él váltásokat, úgy hogy közben a hosszú camber zóna stabilan áll bele a pályába, biztos él tartást, gyors reagálást eredményezve.

Semi-Twin Tail – Enyhén megemelik a farok részt a fokozottabb fordulékonyság érdekében, miközben megőrzi a megfelelő kezelhetőséget.

All Mountain kialakítás – Ha a léc derék szélessége 70-80mm között van az ebbe a kategóriába tartozik. Se nem túl keskeny se nem túl széles, közepes. A legtágabb felhasználásra alkalmas, kezelt pályától a buckás részekig kiválóan kezelhető marad minden körülmények között.

Szerkezet

Koroyd Honeycomb Tip – Könnyített méhsejtes kialakítás a síléc elején, kevesebb tehetetlenség, könnyebb felúszás és több irányítás, megnövekedett rezgés csillapítás és ellenállóság jellemzi.

Powerline Carbon – Aktív rezgés csillapító rendszer, egy hosszanti irányban elhelyezett carbon rúdból áll, körül ölelve gumi köpenyekkel. Kiegészítve a pulse pad illesztésekkel hatékonyan nyeli el a rezgéseket, és növeli a hó síléc kapcsolatot. Segítségével a léc keménysége is tud változni, ahogy gyorsulunk élre rakva a lécet, úgy egyre nagyobb az ellenállása ennek a belső rúdnak, ami stabilabban tart minket az íven. 

Full Woodcore – Végig laminált famagszerkezet ami biztos tartást és remek rugalmassági tulajdonságokat biztosít.

Ti2 Laminate – 2 titán réteggel erősített kialakítás, egy a famag alatt, egy fölötte. Nagy tempó mellett is megfelelő stabilitást biztosít, akár a jeges, kifagyott kemény havas szakaszokon is.

Oversize Active Contact Sidewalls – Extra vastagságú oldalfala a stabilitását és él tartását javítja. 

 

Pulse Pad – Két réteg gumi elasztomer a csúcson, a faroknál és a láb alatti részen. Elnyeli a rezgéseket, javítja a síléc / hó kapcsolatát egy simább siklás érdekében. Valamint kimagasló lengéscsillapítást biztosít a kemény landolásoknál, és drámaian megnöveli a síléc tartósságát.

Méretek

155 cm R12 (121/73/106)

More info       Test 

Márka

Salomon

Minimum nehézség

6

Maximum nehézség

9

Hosszúság

155 cm, 162 cm