Viking Axelina – Fekete alapon kék betétes női síkesztyű

19.990 Ft 15.990 Ft

Normál méretállás, keskeny tenyér szabás, hosszabb csuklórész.

Ez a sportosan elegáns fekete alapszínű kesztyű nagyon dekoratív a kék színű kiegészítőkkel. Technikai tulajdonságai miatt kedvelt a vásárlók körében. A kézfejen három dísztűzésekkel kiemelt betét kapott helyet. A csuklón kék és szürke szín is megjelenik. Az ujjak között további kék betétek színesítik.

A kézfej és a csukló rész minőségi anyagból van, a kesztyű többi része a Viking által fejlesztett HollaFil anyagból készült. AquaThermoTex technológiája révén membránja rendkívül vízálló, szélálló és lélegző. Belső bélése a legmodernebb Hollafil anyag, mely rendkívül meleg, legjobb kombinációja a funkcionalitásnak, komfortnak és megjelenésnek. E bélés extra könnyű, puha, kiváló hőszigetelést biztosító anyag, emellett gyorsan száradó, kellemes viseletet nyújt egész napra, szabad mozgást biztosít.

Tenyere puha, finom bőrutánzat fogású,  mely segíti a síbot kényelmes fogását, tapadását.

A csukló felső része meghosszabbított, gumis összehúzó és egy erős pánt segíti a méretre állítást.  A hüvelyk-és mutató ujj között speciális megerősítés biztosítja a kesztyű strapabíróságát. Sportos fazonja és komfortossága miatt nagyon kedvelt.

Vízállóság: 10 000 mm/24hr
Lélegzőképesség: 10 000 gr

Clear selection
19.990 Ft 15.990 Ft
Kesztyű méretek 6 7
Clear selection
Kategória:
  • További információk
  • Vélemények (0)
Márka

Viking

Kesztyű méretek

6, 7

Értékelések

Eddig még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez, értékelését erre a linkre kattintva adhatja le.