VIKING Electra 64 – Fekete alapszínű, citrom díszítésű Softshell Női Síkesztyű

21.990 Ft 16.790 Ft

Normál méretállás, normál tenyér szabás, hosszabb csuklórész.

Ez a sportos fekete alapszínű kesztyű  nagyon dekoratív a kézfejen, az ujjakon  és a csuklórészen megjelenő kontrasztos citrom színnel. Ujjain varrott mintát utánzó citrom, nyomott minták, kézfején a márkanév, a csukló alsó részén pedig félkör minták ismétlődnek. Felettük egy bőrhatású betét kapott helyet.

A kézfej és a csukló rész minőségi Thinsulate anyagból készült. AquaThermoTex technológiája révén membránja rendkívül vízálló, szélálló és lélegző. Belső bélése a legmodernebb anyag, mely rendkívül meleg, legjobb kombinációja a funkcionalitásnak, komfortnak és megjelenésnek. E bélés extra könnyű, puha, kiváló hőszigetelést biztosító anyag, emellett gyorsan száradó, kellemes viseletet nyújt egész napra, szabad mozgást biztosít. 

Tenyere puha, finom bőrutánzat fogású, rajta citrom színű, szilikonosm minta, mely segíti a síbot kényelmes fogását, tapadását.  

A csukló felső része meghosszabbított, gumi állítja méretre. A hüvelyk-és mutató ujj között speciális megerősítés biztosítja a kesztyű strapabíróságát. Sportos fazonja és komfortossága miatt nagyon kedvelt.

Vízállóság: 10 000 mm/24hr
Lélegzőképesség: 10 000 gr

Clear selection
21.990 Ft 16.790 Ft
Kesztyű méretek 7 8
Clear selection
Kategória:
  • További információk
Márka

Viking

Kesztyű méretek

7, 8