VIKING Grace 46 – Pink alapszínű, varrott mintás Női Síkesztyű – báránybőrrel

25.990 Ft 19.790 Ft

Normál méretállás, keskenyebb tenyér szabás, normál csuklórész.

Ez az elegáns pink alapszínű kesztyű  nagyon dekoratív a kézfejet díszítő virágos, pink hímzett mintákkal. Az ujjakat és a kézfejet  narancssárga és lila paszpólok, varrások dobják fel. A mutatóujjon varrott, lila színű márkanév kapott helyet.

A kézfej és a csukló rész minőségi anyagból készült. HyperLoft technológiája révén membránja rendkívül vízálló, szélálló és lélegző. Belső bélése a legmodernebb GoreWindstopper anyag, mely rendkívül meleg, legjobb kombinációja a funkcionalitásnak, komfortnak és megjelenésnek. E bélés extra könnyű, puha, kiváló hőszigetelést biztosító anyag, emellett gyorsan száradó, kellemes viseletet nyújt egész napra, szabad mozgást biztosít. 

Tenyere puha, finom báránybőrből készült, rajta narancssárga és lila dísztűzések, melyek segítik a síbot kényelmes fogását, tapadását.  

A csukló felső része kissé meghosszabbított, gumi és cipzár állítja méretre. A hüvelyk-és mutató ujj között speciális megerősítés biztosítja a kesztyű strapabíróságát. Sportos fazonja és komfortossága miatt nagyon kedvelt.

Vízállóság: 10 000 mm/24hr
Lélegzőképesség: 10 000 gr

Clear selection
25.990 Ft 19.790 Ft
Kesztyű méretek 7
Clear selection
Kategória:
  • További információk
Márka

Viking

Kesztyű méretek

7